ΡΕ, ΚΑΥΜΕΝΑΚΗ... ΑΛΑΦΟΥΖΕ...

πηγή: Intime
 

Πολεμάει για την εξυγίανση και ένα καθαρό πρωτάθλημα ο Γιάννης Αλαφούζος και όλα όσα καταγγέλνει δεν είναι τίποτα άλλο παρά... κατινιές. Ποιος αγώνας ενάντια στη διαφθορά και την εγκληματική οργάνωση, την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα και τις πονηρές διαιτησίες. Όλα αυτά δεν είναι γνήσια, είναι η κατάντια του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να... ξεκατινιάζεται με φαιδρότητες σε οπαδικά έντυπα και κανάλια. Υπογραφή, ο μεγαλομέτοχος του Αστέρα Τρίπολης Γιάννης Καϋμενάκης. Το αφεντικό του Αστέρα Τρίπολης θυμίζω, που έχει δικό του άνθρωπο στην προεδρία της σούπερ λίγκα, τον Μποροβήλο.

Γιατί αυτή η αντίδραση του Καϋμενάκη, που θίχθηκε από μία ατάκα του Αλαφούζου, και την θεώρησε «μπηχτή». Ότι, δηλαδή, ο Αστέρας Τρίπολης έγινε γιουσουφάκι του Μαρινάκη. Μία, δηλαδή, ακόμα ομάδα στο άρμα του Ολυμπιακού.

«Ο Σπάθας έσφαξε τον Αστέρα με τον Ολυμπιακό, όπως είχε κάνει ο Γιάχος στον τελικό κυπέλλου Ολυμπιακού-Αστέρα, και οι Καϋμενάκηδες δεν είπαν τίποτα» είπε και άφησε να εννοηθεί ο Αλαφούζος στην έκτακτη συνέντευξή του το περασμένο Σάββατο. Αυτή τη φορά ο μεγαλομέτοχος του Αστέρα αντέδρασε, όμως κατά του Αλαφούζου.

Τι είπε ο Καϋμενάκης; Ότι δεν δέχεται μαθήματα από ομάδα, τον Παναθηναϊκό που έχει προβλήματα οικονομικά, φορολογικά και του ρίχνει πρόστιμα η UEFA. Ότι ο Αστέρας σφάχτηκε πέρυσι στη Λεωφόρο από τη διαιτησία. Ότι στο ματς στην Τρίπολη χούλιγκαν από το στρατό του Αλαφούζου έκαναν ζημιές στο γήπεδο και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ούτε πλήρωσε τα εισιτήρια, ούτε τιμωρήθηκε η ομάδα του.

Αυτά τα ολίγα.

Διαβάστε ακόμα:

Σάββας: Να γυρίσει ο Βαρδινογιάννης στον Παναθηναϊκό