ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΖΑΛΟΓΓΟΥ ΚΑΛΕΣΕ ΤΙΣ ΠΑΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ!

πηγή: Intime
 

Το λέω και το υπογράφω. Όλες οι ΠΑΕ δεν κατάλαβαν τι αποφάσισαν χθες στο... ήρεμο και πολιτισμένο συμβούλιο της σούπερ λίγκα. Στην πραγματικότητα ο Μαρινάκης μοίρασε σε κάθε εκπρόσωπο από ένα ζευγάρι πηρούνια να βγάλουν τα μάτια τους.

Κάτω από την πίεση της αντικοινωνικής ατμόσφαιρας που προκάλεσαν τα επεισόδια στην Λεωφόρο αλλά και τα μπινελίκια που έπεσαν ανάμεσα σε Μαρινάκη και Αλαφούζο, ήταν επόμενο η κατάσταση να εκτονωθεί από την διοργανώτρια του πρωταθλήματος. Όταν, μάλιστα, παραμένει η απειλή της διακοπής των αγώνων, από πλευράς κυβέρνησης.

Πολύ περισσότερο από τον υπουργό αθλητισμού Κοντονή οι ίδιες οι ΠΑΕ θέλουν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Αντιληπτό ότι ήταν «υποχρεωμένες» να δείξουν ότι αυτές αναλαμβάνουν την ευθύνη κάθε χουλιγκάνικης συμπεριφοράς στο γήπεδο, ώστε να διευκολύνουν τον υπουργό να επιτρέψει την κανονική διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Και να μη στριμωχθούν σε μικρότερο χρονικό διάστημα οι υπόλοιπες αγωνιστικές.

Τι έγινε; Ο Μαρινάκης έκανε πρόταση να ισχύσει το δίκαιο της ΟΥΕΦΑ! Και οι ΠΑΕ στον πανικό τους να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα τσίμπησαν χωρίς να συνειδητοποιήσουν ποιες είναι οι συνέπειες σ' αυτό που συμφώνησαν. Αυστηροποίηση των ποινών σύμφωνα με το πνεύμα της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας σημαίνει Χορός του Ζαλόγγου για τις ελληνικές ΠΑΕ.

Μπουκάρουν οπαδοί στον αγωνιστικό χώρο. Φεύγει από «πιστόλι» φωτοβολίδα, έστω μία μονάχα. Τσαμπουκάδες στην αντίπαλη ομάδα που προσέρχεται στο γήπεδο, πράγματα που συμβαίνουν στην Ελλάδα. Μπράβοι να απειλούν τους παίκτες της φιλοξενούμενης με το που κατεβαίνουν από το πούλμαν. «Επισκέψεις» στα αποδυτήρια του διαιτητή στο ημίχρονο. Για όλα αυτά η σούπερ ληγκ δεσμεύτηκε η ίδια να αποφασίζει διακοπή του αγώνα. «Νεκρή» για τόσες αγωνιστικές η τσαμπουκαλεμένη κερκίδα των 3.000-5.000 θέσεων. Μέχρι και αποκλεισμό της υπόδικης ομάδας από το πρωτάθλημα. Όπως προβλέπεται από το πειθαρχικό δίκαιο της UEFA στις διοργανώσεις της.

Διαβάστε ακόμα:

Σταυρωτά φιλήθηκαν Αλαφούζος - Μαρινάκης