ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

 

Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι έδειξαν ενοχλημένοι στη φήμη(;) ότι στον ΠΑΣ Γιάννινα θα μπει Αλβανός επενδυτής. Και το 'καναν θέμα και το αναπαράγουν, διότι κάτι πρέπει να γράφουν κάθε μέρα, κάποια μήντια. Πού είναι το κακό να πάρει την ΠΑΕ ένας ξένος. Ένας μη Έλληνας.

Το κακό είναι άλλο. Ότι δεν υπάρχει Γιαννιώτης να εμπλακεί επιχειρηματικά με την ομάδα. Αυτό σημειώνω εγώ. Και υπάρχουν, βέβαια, λόγοι, γνωστοί και εύλογοι λόγοι που κανένας δεν πλησιάζει μια ομάδα στην οποία «κάποιοι» απ' έξω θέλουν να έχουν λόγο.

Άξιο απορίας είναι ότι... προβληματίζει τους «κάποιους» που είναι ανεύθυνοι στον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά κάνουν την «πολιτική» τους κόντρα στον όποιον μεγαλομέτοχο, είτε αυτός είναι για κλωτσές, είτε για τιμές, το ότι η ομάδα θα πέσει στα χέρια Αλβανού. Δεν γνωρίζω άλλη περιοχή της Ελλάδος που έχει περισσότερα νταραβέρια με Αλβανία, με Αλβανούς.

Και το άλλο. Γιατί δίνεις φανέλλα της ομάδας σε Αλβανό ποδοσφαιριστή; Γιατί αποδέχεσαι Αλβανό εστιάτορα και παρκαδόρο, μικροεπιχειρηματία, βιοτέχνη, εισαγωγέα κι όχι
Αλβανό μεγαλομέτοχο στην ΠΑΕ.

Έστω ότι πήρε το πακέτο των μετοχών ο Αλβανός. Τι πάει να πει αυτό; Όχι, βέβαια, ότι ο ΠΑΣ θα είναι αλβανική ομάδα. Ούτε ότι ο Αλβανός θα πάει τον ΠΑΣ στο αλβανικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο διάλογος που οδήγησε στις κλειστές πόρτες