ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥΣ

πηγή: Intime
 

Ο Ατρόμητος με προπονητή τον Νιόπλια γνώρισε την πρώτη ήττα από τον Αστέρα σ’ ένα παιχνίδι κορυφής που μόνο ενδιαφέρον δεν παρουσίασε. Έτσι όπως αγωνίστηκαν οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να απαιτήσουν κάτι περισσότερο από την ισοπαλία, παρ’ ότι ο Αστέρας του 1-0 δεν ήταν στις καλές του.

Είναι φανερό ότι ο Νιόπλιας θέλει να δώσει κινητικότητα στον Ατρόμητο. Να τον κάνει από στατική σε κινητική ομάδα. Δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά. Να κατεβαίνει η μπάλλα από την άμυνα στην επίθεση με περισσότερους παίκτες.

Τέτοιες «αλλαγές» δεν γίνονται σε μια ομάδα στη μέση του πρωταθλήματος. Είναι σχεδιασμοί που δουλεύονται την περίοδο της προετοιμασίας και εφαρμόζονται στα πρώτα παιχνίδια της σαιζόν. Πράγματι μία ομάδα καθίσταται περισσότερο επικίνδυνη όταν η μπάλλα αλλάζει περισσότερα πόδια και παίζεται σ’ όλους τους χώρους του γηπέδου.

Δεν χάθηκε η χρονιά για τον Ατρόμητο. Έχει μείνει πίσω και για να πετύχει τον στόχο του, το πλασάρισμα στην τετράδα των play off, θα χρειαστεί να παλέψει με τον εαυτό του και όχι να κυνηγήσει στη βαθμολογία έναν αντίπαλο.

Διαβάστε ακόμα:

Κάποιος εκεί πάνω γελάει με την πάρτη σας