ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ!

πηγή: Intime
 

Φοβερά πράγματα. Είναι γκαντέμης ο Ολυμπιακός. Του έχουν βγάλει το όνομα. Οτι ελέγχει τη σακούλα και τέτοια περίεργα. Στο ξαφνικό του κάθεται κι αυτό που συνέβη στην Κομοτηνή.

Βολικό λένε οι άλλοι. Εχει πλάκα, αναφέρουν ειρωνικά κάποιοι τρίτοι. Είναι φοβερό αν το σκεφτείς. Στο συγκεκριμένο γήπεδο έγιναν μέσα στη σεζόν 12 αγώνες πρωταθλήματος και τώρα που ήταν να παίξει ο Πάνθραξ με τον Ολυμπιακό έβρεξε τόσο πολύ ώστε να ξεγυμνωθεί το γήπεδο.

Δεν έχει αποστραγγιστικό το γήπεδο είπε ο Καραπαπάς. Πρόσεξε. Δεν είπε ότι είναι χαλασμένο το αποστραγγιστικό, αλλά ότι δεν έχει και μάλιστα η κατασκευάστρια εταιρία, που το έφτιαξε λειψό, γνωμοδότησε υπέρ της μη τέλεσης αγώνων για αόριστο χρόνο.

Πείτε μου, δεν είναι γκαντεμιά αυτό. Ενα από τα πιο βροχερά φθινόπωρα, το ίδιο και χειμώνες, στην ιστορία του Εθνους, η στραβή έκατσε με τον Ολυμπιακό, κι όχι με τον Παναιτωλικό στις 21 Φεβρουαρίου, την Καλλονή στις 5 Φεβρουαρίου, τον Λεβαδειακό στις 24 Ιανουαρίου, την Κέρκυρα στις 14 Ιανουαρίου, την Βέροια στις 20 Δεκεμβρίου, τον Αστέρα Τρίπολης στις 17 Δεκεμβρίου, τον Εργοτέλη στις 8 Δεκεμβρίου κλπ.

Μιλάμε για τρομερή κωλοφαρδία. Να δίνεις τόσα ματς μέσα στο χειμώνα σε γήπεδο που δεν αντέχει τη βροχή και να γίνονται χωρίς προβλήματα. Γι` αυτό σας λέω ότι ο Ολυμπιακός είναι γκαντέμης...

Διαβάστε ακόμα:

Κάποιος εκεί πάνω γελάει με την πάρτη σας