ΚΟΝΤΟΝΗ, ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ!

πηγή: Intime
 

Ξύπνα, Κοντονή! Αν δεν κάνεις κάτι, ξέρεις εσύ, θα σ' έχουν στην πλάκα. Μιλάμε σοβαρά. Πάρα πολύ σοβαρά. Έδειξεις την... ευαισθησία του και την... αποφασιστικότητά σου, να κάνεις κι εσύ το δικό σου show, να κόψεις μπόλικα εισιτήρια από την παράσταση με την απόφαση διακοπής του πρωταθλήματος, αλλά τι χαμπάρια με τη... διακοπή του αγώνα Πανθρακικού-Ολυμπιακού;

Ξύπνα, Σταύρο! Έτσι θα τιτλοφορούσε σήμερα το θεατρικό του έργο που έγινε ταινία στο σινεμά ο μακαρίτης Δημήτρης Ψαθάς, όχι «Ξύπνα, Βασίλη!». Ξύπνα, λοιπόν, κύριε Κοντονή που έστησες τις θεατρικές συναντήσεις σου με Μαρινάκη, Αλαφούζο, για να εγκαινιάσεις την παραμύθι φούρναρνης νέα εποχή στο ποδόσφαιρο, με τον Σύριζα στην κυβέρνηση.

Σιγά που θα ψάξουμε αν πράγματι φοβόταν να παίξει ο... Πανθρακικός, επειδή η αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό σε κάποιο βαθμό πλαστογραφεί το πρωτάθλημα. Βέβαια. Όταν αναβάλλεται ένα παιχνίδι ομάδας που απειλείται άμεσα με υποβιβασμό, ενώ η διοργανώτρια όφειλε να πάρει τα μέτρα της να διεξαχθεί κανονικά, αφού υποτίθεται ήταν γνωστό το πρόβλημα... αποστράγγισης στο γήπεδο, τότε η δουλειά βρωμάει. Όχι, δεν θα ψάξουμε τι λέει ο Πανθρακικός, ο Ολυμπιακός, η κάθε άλλη ΠΑΕ, η σούπερ λίγκα. Περιμένουμε μόνον αν... κοιμάται ο Κοντονής, ο υφυπουργός με το μουστάκι δανδή.

Διαβάστε ακόμα:

Το χοντρό και στημένο παιχνίδι της αναβολής