ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΚΟΝΤΟΝΗ

πηγή: Intime
 

Να δηλώσω προσωπικά ότι σαν πολίτης, σαν Έλληνας δεν ένοιωσα περήφανος επειδή όπως είπε ο αρμόδιος υφυπουργός αθλητισμού Κοντονής Σταύρος δύο αθλητές «χάρισαν στην πατρίδα δύο ακόμα μετάλλια». Τι είναι αυτά, ρε; Είμαστε ακόμα κολλημένοι στην εποχή της χούντας. Αυτά είναι, ρε.

Δύο άλτες, η επικοντίστρια Κατερίνα Στεφανίδη και ο του ύψους Αντώνης Μάστορας πήραν την 2η θέση στο ευρωπαϊκό κλειστού στίβου στην Πράγα και ο συριζαίος υπουργός για να δικαιολογήσει το μισθό του έβαλε την κασέτα. «Μας έκαναν περήφανους, τα συγχαρητήριά μου στην Κατερίνα και τον Αντώνη».

Κοντονή, κανά φράγκο έχεις να τους δώσεις; Αυτός είναι ο αθλητισμός σήμερα. Ο πρωταθλητής κοστίζει στο κράτος. Και θέλει μισθό και πριμ. Καλά κάνει αυτός. Εμένα με ρωτάς τον πολίτη αν θέλω να πληρώσω... υπερηφάνεια;

Κάνε μας τη χάρη, σύντροφε Κοντονή. Δεν νομίζω να σε κάνανε υπουργό για να δίνεις συγχαρητήρια για «προσωπικές επιτυχίες», που δεν έχουν καμμία σχέση με την... υπερηφάνεια των σημερινών Ελλήνων. Κάτι άλλο. Υπερήφανος θα αισθανθώ σαν Έλληνας από τον Βαρουφάκη αν τα καταφέρει με τους δανειστές. Και από σένα, σύντροφε Κοντονή, αν τσακίσεις τον χουλιγκανισμό.

Διαβάστε ακόμα:

Οταν η μπίλια έκατσε στο «9»