ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟ ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

πηγή: Intime
 

Για ένα και μόνο λόγο διέκοψε το πρωτάθλημα ο υπουργός αθλητισμού του Σύριζα. Κατ' αρχάς κακώς ασχολείται ο υπουργός αθλητισμού με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Να βάζουμε τα πράγματα στη σωστή βάση. Οι ΠΑΕ είναι εμπορικές επιχειρήσεις, είναι ανώνυμες εταιρείες. Και δεν ασχολούνται με τον αθλητισμό. Καμμία σχέση.

Να ξέρουμε τι λέμε. Ούτε οι θεατές στο γήπεδο είναι φίλοι του αθλητισμού, αυτό που τραβάει στο ποδόσφαιρο είναι ο οπαδισμός τους. Κατόπιν τούτου τα υπουργεία οικονομικών και εμπορίου και δημόσιας τάξεως είναι αρμόδια για να εποπτεύουν τις ΠΑΕ, όχι εκείνα του πολιτισμού και του αθλητισμού.

Παρακάτω. Λέγαμε ότι για ένα λόγο ο υπουργός αθλητισμού διέκοψε το πρωτάθλημα. Για τον ίδιον λόγο που το επέτρεψε χωρίς θεατές. Για να αποφευχθούν οι γνωστές βαρβαρότητες των «φιλάθλων». Άλλη χοντρομαλακία αυτή. Να αποκαλούνται φίλαθλοι οι οπαδοί.

Παρακάτω. Τη ρεβάνς κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακός γιατί την επιτρέπουν να διεξαχθεί; Για να στήσουν προστασία φρουρίου εντός και εκτός σταδίου. Για να επιστρατευθούν περισσότερες από 20 διμοιρίες ΜΑΤ και άλλοι 2.500 περίπου οπλισμένοι αστυνομικοί.

Ρε, πλάκα κάνουμε; Επιτρέπουν να γίνει ένα ματς, αυτό ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό και ενεργοποιείται το ένα πέμπτο του κρατικού μηχανισμού. Αφού καταστρώθηκε ειδικό σχέδιο με ζώνες αποκλεισμού εκτός σταδίου και δίχτυα ασφαλείας στις κερκίδες. Πάντως, στρατός δεν έχει κληθεί. Μήπως ζήτησαν και τη βοήθεια κομάντο αλλά ο μεγάλος Πάνος, ο Καμμένος αρνήθηκε να τους στείλει ούτε διμοιρία... βατραχανθρώπους.

Διαβάστε ακόμα:

Δυο μεταγραφές για ΑΕΚ η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό