ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΒΑΝ Ο... ΠΑΟΚ

πηγή: Intime
 

Εγώ είδα έναν ΠΑΟΚ που χειρωτερεύει, με βάση την αγωνιστική του εικόνα. Στο ντέρμπυ με τον Παναθηναϊκό έβαλε τρία γκολ σ' έναν αντίπαλο χαλαρό, σε μια ομάδα που παίζει με τη σκέψη να πετύχουμε ένα γκολ περισσότερο για να κερδίσουμε.

Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός. Δεν μιλάμε γι' αυτόν, αλλά για τον ΠΑΟΚ που άρπαξε άλλη μια τεσσάρα και για όσοι δεν έχουν αυτιά σ' όσα υποστηρίζει ο Άγγελος Αναστασιάδης φοβούνται δικαιολογημένα τι θα συμβεί στη συνέχεια. Επειδή υπάρχουν και τα play-off.

Υποτίθεται ότι στόχος του ΠΑΟΚ είναι να πρωτεύσει στο τουρνουά των «4» μετά τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Νο 1, με ποια καβάτζα βαθμών θα μπει ο ΠΑΟΚ στα πλαίη-οφ και ποια τύχη θα είχε όταν αρπάει... χωρίς να το καταλάβει τέσσερα τεμάχια. Θα είναι ένας... άλλος ΠΑΟΚ επειδή θα συνεχίζει το... κτίσιμο της νέας ομάδα ο Αναστασιάδης.

Τι να πεις. Τον πήρε η κατηφόρα τον ΠΑΟΚ, έχασε την πρώτη αλλά και τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία, απειλείται σοβαρά να βρεθεί στην τέταρτη θέση, κι όμως ο προπονητής του λέει ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Ότι δουλεύουμε, ότι κτίζουμε τον νέο ΠΑΟΚ.

Εγώ αυτό που βλέπω είναι άλλο. Ότι η εντελώς παθητική ιδιοκτησία και διοίκηση της ΠΑΕ περιμένουν πώς και πώς να τελειώσει η σαιζόν για να θέσουνε εκ νέου τους ίδιους στόχους για το 2015-16.

Διαβάστε ακόμα:

Θα φάει κι άλλη τεσσάρα ο ΠΑΟΚ