ΙΒΑΝ ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΙΛΙΚΙ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ

πηγή: Intime
 

Μιλάμε για τον ΠΑΟΚ. Τη λαοφιλέστατη ομάδα της Θεσσαλονίκης. Της περιοχής εκείνης της Ελλάδος όπου ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου θαρρεί πως ακουλουθούν τις εξελίξεις, ότι δεν αποφασίζουν οι ίδιοι. Ότι το λόγο τον έχει η πουτάνα η Αθήνα. Να, γιατί ο παοκτσής είναι κολλημένος με την κατηγορία, με τη διαμαρτυρία. Ότι εμένα τον Θεσσαλονικιό με γράφει ο κωλοαθηναίος.

Τι λέμε; Μιλάμε για τον ΠΑΟΚ του πρωταθλήματος. Ναι, δεν μπορούμε να κριτικάρουμε τον ΠΑΟΚ όπως τον βλέπουμε στο γήπεδο χωρίς να λάβουμε υπ' όψιν την εν γένει μοιρολατρική σκέψη που κυριαρχεί και εκφράζεται σε κάθε ευκαιρία και από τις φυλλάδες.

Στόχος δεκαετιών του ΠΑΟΚ είναι το πρωτάθλημα. Κάποια στιγμή ο αντίπαλος, οι αντίπαλοι ρετάρουν. Κι όμως ο ΠΑΟΚ δεν εκμεταλλεύεται την περίσταση. ΓΙΑΤΙ;

Με τον χειρώτερο Ολυμπιακό τα πέντε χρόνια επί Μαρινάκη ο ΠΑΟΚ σκαρφάλωσε στην κορυφή. Του δόθηκε η ευκαιρία και την έχασε. ΓΙΑΤΙ; Κι όχι μόνον χάνει τις ευκαιρίες όποτε του παρουσιάζονται ο ΠΑΟΚ, αλλά και πάντα βυθίζεται στην ανυπολοψία.

Τι έπρεπε να κάνει ο Σαββίδης όταν η ομάδα πέρασε μπροστά στη βαθμολογία τον προβληματικό αγωνιστικά Ολυμπιακό; Να ενισχυθεί με έτοιμες λύσεις, όχι με παίκτες που θα τους... δοκίμαζε στην ομάδα τον Ιανουάριο. Αυτό έπρεπε να κάνει.

Ποια ήταν η συνέχεια της φάσης όπου ο ΠΑΟΚ πάτησε κορυφή; Άρχισαν να πέφτουν οι τεσσάρες. Και το κοροϊδιλίκι του Αναστασιάδη, που μετά το 4-3 του Παναθηναϊκού είπε ότι... κτίζει τη νέα ομάδα του ΠΑΟΚ. Ότι έμεινε ευχαριστημένος από το πως έπαιξε η ομάδα στη Λεωφόρο.

Διαβάστε ακόμα:

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ κι από τις τεσσάρες