ΚΟΜΠΟΤΗΣ, Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ!

πηγή: Intime
 

Γράφει ο Βενέδικτος Παρλαβάντζας

Μου αρέσει να παρατηρώ τον Κομπότη. Μπορείτε να ονομάσετε την εμμονή μου και διαστροφή. Φτιάχνομαι με το όνομα Κο-μπό-της. Μάλιστα πιστεύω ότι για το μέγεθος τού ελληνικού πρωταθλήματος είναι αδικημένος. Περνάει στα ψιλά. Είναι χωρίς αμφιβολία ο Μαρινάκης των φτωχών. Πώς αποκαλούσαμε παλιά τον Μπατίστα, «Ο Γκούλιτ των φτωχών», ένα τέτοιο πράγμα.

Τον βλέπεις τον πρόεδρο σε φωτογραφίες μόνο του σε κάτι σαν σουίτες στο γήπεδο του Λεβαδειακού, όπως ακριβώς στέκεται και ο εφοπλιστής στο Καραϊσκάκης. Δεν ξέρω αν υπάρχουν σουίτες στη Λειβαδιά, δεν έχω πάει. Εχω δει, όμως, αυτές τις φωτογραφίες. Κομπότης μόνος σε μια άπλα στα ορεινά του γηπέδου, πίσω από τζαμαρία. Μόνος με τις εκφράσεις του.

Και στο ξαφνικό (ξανα)σκάει η υπόθεση Πουλίδο. Κανείς δεν ξέρει, πώς ο νούμερο 1 καταζητούμενος του ελληνικού αθλητικού Τύπου βρέθηκε στη Λιβαδειά. Την περασμένη Δευτέρα έπαιξε κιόλας, ενώ το Μεξικό κάλεσε στο τηλέφωνο τον Κομπότη. Τρέλα!

«Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη από το Μεξικό. Είναι στην καρδιά μας το Μεξικό, όχι μόνο για τον Πουλίδο, αλλά γιατί βλέπω ότι έχουμε κοινά στην κουλτούρα», είπε ο πρόεδρος μεταξύ άλλων. Παράνοια!! 

Αφησε να εννοηθεί, επίσης, ο Κο-μπό-της, πως η ΠΑΕ Λεβαδειακός ετοιμάζει ισπανική έκδοση της επίσημης ιστοσελίδας της. Τα μυαλά στα κάγκελα!!!

Βεβαίως επρόκειτο για ερώτηση που, ως γνωστόν, όταν δεν την καταλαβαίνεις, λες ‘το εξετάζουμε’ και καθαρίζεις. Για χάρη του Πουλίδο! Εγώ, λέω για χάρη του Κομπότη, ειδικά στην περίπτωση που ξέρει τι εστί internet και ευτυχήσω να με διαβάσει.

Διαβάστε ακόμα:

Σεσημασμένος προκλητικός, ο κύριος Περέιρα