ΕΠΝΙΞΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ Η ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ

 

Εγώ δεν ξέρω κανέναν να κτίζει ένα άλλο σπίτι με τα... ίδια υλικά απ' εκείνο που γκρέμισε. Στον ΠΑΟΚ έχουν βάλει την κασέτα, όταν την ομάδα την πήρε η κάτω βόλτα, ότι θα την ξαναφτιάξουν από την αρχή. Με τους ίδιους παίκτες!

Πλάκα, πάντως, δεν φαίνεται ότι κάνουν όσοι το λένε αυτό. Απατεώνες να τους πει κανείς χρειάζονται στοιχεία. Οπότε σκέπτεσαι ότι στον ΠΑΟΚ μια εξήγηση υπάρχει, η ασχετοσύνη. Κυκλοφορούν ακατάλληλοι στην ΠΑΕ. Κι αυτοί που τα λένε, κι εκείνοι που τα ακούνε να τα λένε άλλοι.

Η αποτυχία είναι μέσα στη ζωή. Δεν υπάρχει, άλλωστε, πετυχημένος, ο πιο πετυχημένος στον τομέα του να μην έχει γνωρίσει μια αποτυχία. Νόμος άγραφος αυτός. Για τον αληθινά πετυχημένο, μάλιστα, η αποτυχία είναι μια μοναδική ευκαιρία να πλουτίσει τις εμπειρίες του. Μη ξεφεύγουμε. Η κουβέντα για τον ΠΑΟΚ.

Αυτά που λέει ο Αναστασιάδης δεν αντέχουν σε διάλογο. Ότι στεναχωριόμαστε. Ότι προσπαθούν τα παιδιά. Ότι λίγο η ατυχία, λίγο η διαιτησία, λίγο η Παναγία, η κακόπιστη κριτική έχουν συμβάλλει όλα αυτά στην κακή πορεία του ΠΑΟΚ. Τα πράγματα μιλάνε μόνα τους. Ο ΠΑΟΚ είναι γυμνός. Είναι ολοφάνερες οι αδυναμίες του. Γι' αυτό τόσο εύκολα και τόσο γρήγορα απώλεσε το πλεονέκτημα της πρωτοπορίας στο πρωτάθλημα.

Είναι κραυγαλέα η αποτυχία του ΠΑΟΚ. Του Ιβάν Σαββίδη, συγκεκριμένα. Και μετά του προπονητή. Όσο για την ανοικοδόμηση της ομάδας, δεν λέγεται κάτι τέτοιο, με τίποτα. Κανένας δεν περιμένει κάτι άλλο αν χρησιμοποιήσει τους παίκτες που απέτυχαν.

Αποτυχημένες ήταν και οι προσθήκες που έκανε ο ΠΑΟΚ με τους Νoμπόα και Κόστα. Περιττές μεταγραφές, όχι αναγκαίες. Δεν έδωσαν τίποτα το παραπάνα. Είπαμε. Μιλάνε τα αποτελέσματα στο γήπεδο. Και, βέβαια, οι μελαγχολικές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμα:

Με ασπιρίνες ο φοβισμένος ΠΑΟΚ στο μηδέν