ΤΟΥ «ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ» Ο ΙΜΠΡΑΙΜΟΒΙΤΣ

 

Μόνον ο πρόεδρος της Γαλλίας δεν σχολίασε τον μεγάλο Ζλάταν, ένας είναι ο Ιμπραϊμοβιτς, για τη διαιτησία στην ήττα της Παρί από την Μπορντώ. Είπαμε. Ένας είναι ο μεγάλος Ζλάταν, όχι κάποιος τυχαίος ξένος εργαζόμενος στην Γαλλία, ένας ανώνυμος μετανάστης, ένας διάσημος καλλιτέχνης, ούτε σπουδαίος επιστήμονας, είναι ποδοσφαιριστής, όμως ο μεγάλος Ζλάταν. Γι' αυτό του ζήτησαν εξηγήσεις ο υπουργός αθλητισμού, όσο και η αρχηγός της αντιπολίτευσης, η κυρία Μαρί Λεπαίν.

Τι έκανε ο Ιμπραϊμοβιτς; Σκατοχώρα είπε την Γαλλία επειδή κατά τη γνώμη του ο διαιτητής ευνόησε την Μπορντώ και δεν άφησε να κερδίσει η Παρί Σαιν Ζερμαίν. Πολύ ευαίσθητοι είναι αυτοί οι κωλογάλλοι, λέει ο αποδυτηριάκιας. Εμείς εδώ στην Ελλάδα είμαστε πολύ προχωρημένοι.

Απόδειξη ότι όλοι τα βάζουμε με τα κοράκια. Ποιος πρόεδρος ΠΑΕ δεν τα έχει χώσει στη διαιτησία; Όλοι. Όπως όλες οι εφημερίδες κάνουν το ίδιο. Μόνον με τη διαιτησία; Και με την αστυνομία τα βάζουμε. Με τη δικαιοσύνη. Με τα κόμματα. Τίποτα δεν αφήνουμε όρθιο. Δεν είμαστε σαν τους κωλογάλλους που παρεξηγηθήκανε για την κωλοχώρα τους από μία κουβέντα του μεγάλου Ζλάταν.

Όφειλε να διαμαρτυρηθεί στην Λεπαίν και σε κάθε επώνυμο που παρεξηγήθηκε από την ατάκα του Ιμπραϊμοβιτς ο Αλαφούζος. Γιατί τα βάζετε με το παιδί; Εγώ συνεχώς λέω σε ποια σκατοχώρα ζούμε ποδοσφαιρικά και μόνον ο Μαρινάκης παρεξηγείται.

Διαβάστε ακόμα:

Do yow know Giahos ore Ibra?