ΜΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΛΕΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ

πηγή: Intime
 

Δεν έφυγε από τον ΠΑΟΚ ειρηνικά και χριστιανικά ο Άγγελος Αναστασιάδης. Περισσότερο σαν άνθρωπος, έτσι υποπτεύομαι, παρά σαν επαγγελματίας που προστατεύει την αξιοπιστία του έβγαλε προς τα έξω δύο «δικές του» αλήθειες. Λέω δικές του διότι κάποιοι ασφαλώς δεν τις ασπάζονται.

Το ρουφιάνευε ο Γεωργιάδης πίσω από την πλάτη του τον Αναστασιάδη είναι μία σκέψη που δικαιολογημένα κάνει ο καθένας, όταν ο μέχρι χθες προπονητής του ΠΑΟΚ έριξε στα ίσα το φαρμάκι του: «Κάθε χρόνο ο ίδιος άνθρωπος αναλαμβάνει, έτσι συμβαίνει…».

Δεν ανέφερε καν το όνομα του Γιώργου Γεωργιάδη που κάθεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ κάθε… Μάρτιο, όταν διακόπτεται η συνεργασία με τον κανονικό προπονητή. Ε, αφού περιμένει στη γωνία ο Γιώργος Γεωργιάδης άρα αυτός σκάβει το λάκκο κάθε προπονητή, θα σκεφτεί ο καθένας λαμβάνοντας υπ΄ όψιν το καρφί του Αναστασιάδη.

Το άλλο είναι το σοβαρό. Το πολύ σοβαρό. Ο ίδιος ο Άγγελος Αναστασιάδης παραδέχθηκε  ότι είχε σηκώσει ψηλά τα χέρια μετά το ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Ότι δεν έκανε κουμάντο αυτός, ότι είχε φθαρεί σαν προπονητής, είχε χάσει την εμπιστοσύνη των παικτών του. Δικαιώνει, δηλαδή, 101% την απόλυσή του όπως την αιτιολόγησε ο Ιάκωβος Αγγελίδης.

Συγκεκριμένα, στον αποχαιρετισμό του ο θρησκόληπτος προπονητής είπε στους παίκτες: «Μέχρι τον Ολυμπιακό ήμουν ο προπονητής σας, μετά γινότανε ό,τι αποφασίζατε εσείς…».

Διαβάστε ακόμα:

Μπαίνει στα βαθιά άγνωστα νερά ο ΠΑΟΚ