ΓΛΥΣΤΡΗΣΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ

πηγή: Intime
 

Υπάρχει και το τσάμπιονς ληγκ. Δεν θα τα βάψουμε μαύρα για το ελληνικό πρωτάθλημα που είναι σκέτη απογοήτευση. Που δεν βλέπεται και με διπλή προσπάθεια. Μένουμε με την ελπίδα για καλύτερες μέρες αφού ανέλαβε ο συριζαίος Κοντονής Σταύρος να βάλει μια τάξη με τους αντιεξουσιαστές και τους αναρχικούς της εξέδρας.

Το ματς της ημέρας, λέει, αυτό στο Περιστέρι. Να φτύνεις. Έχασε ένας Παναθηναϊκός από κατώτερο αντίπαλο. Ήττα καθαρή από τον κακό, κάκιστο Ατρόμητο. Και πως προέκυψε το 2-0; Συμβαίνουν αυτά στην μπάλλα. Βρέθηκε μια φάση στο 10’ και οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 με προσωπικό γκολ του Βραζιλιάνου Μαρσελίνο.

Ο Παναθηναϊκός είχε χάρισμα από τους γηπεδούχους την κατοχή της μπάλλας αλλά στις δέκα μεταβιβάσεις οι 8.5 ήταν σκάρτες. Αλλαγές της μπάλλας που δεν υπηρετούσαν παραγωγή παιχνιδιού, ανάπτυξη παιχνιδιού. Έτσι μετά από ένα σερί υψηλής βαθμολογικής συγκομιδής ο Παναθηναϊκός σταμάτησε στο Περιστέρι.

Ευτυχώς που τελείωσε ο αγώνας. Όταν ένα ματς είναι για τα σκουπίδια με την ευθύνη και των δύο ομάδων τότε εύκολα μπουρδελιάζεται. Μπερδεύεται και κινδυνεύει να ανατιναχθεί. Πότε με μια κίτρινη, πότε με το πέναλτυ που πήρε ο Ατρόμητος και έκανε το 2-0.

Όλες οι αδυναμίες του Παναθηναϊκού βγήκαν σ’ αυτό το παιχνίδι. Γιατί; Μία εξήγηση είναι η κακή μέρα. Μία άλλη, ίσως η πιθανότερη, η έλλειψη αυτοπεποίθησης από τους παίκτες. Τι άλλο να πει κανείς όταν η αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού δεν είχε καμμία σχέση με την θέση του στη βαθμολογία και την πορεία του στα τελευταία ματς.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν θα βγάλει τίποτα με τις μηνύσεις ο Γεωργιάδης