ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ Ο ΜΠΕΟΣ

πηγή: Intime
 

Ο ίδιος ο Αχιλλέας Μπέος δήλωσε σε εκπομπή τηλεοπτική ότι για να αποφυλακιστεί χρειάστηκε να ζητήσει οικονομική βοήθεια από τον Μαρινάκη και τον Σπανό, τους πρώην συνάδελφους πρόεδρους ΠΑΕ του Ολυμπιακού και του Ατρόμητου. Δεν είπε ο δήμαρχος Βόλου από ποιους άλλους επώνυμους στο χώρο, ποδοσφαιρικό κι όχι, ζήτησε λεφτά επειδή δεν είχε για να αποφυλακιστεί. Για να πληρώσει την εγγύησή του. Ανέφερε δύο, τους Μαρινάκη, Σπανό, που για πάρτη του έβαλαν το χέρι στην τσέπη.

Κάποιοι άλλοι πιθανόν να αρνήθηκαν να δώσουν λεφτά στον Μπέο και γι' αυτό έχουν τους λόγους τους. Άλλο είναι το θέμα που συζητάμε. Όταν ο Μπέος και ο καθένας άλλος στη θέση του, βγαίνει στη γύρα και ζητάει δανεικά ή, χαριστικά, αυτό τι σημαίνει; Ότι δεν έχει πακέτο στην άκρη. Άρα, είναι καλό παιδί. Άρα, δεν είναι μπλεγμένος σε βρωμοδουλειές. Πήρες χαμπάρι;

Αυτή είναι η πουτάνα ζωή. Αυτοί είναι οι πούστηδοι οι άνθρωποι. Έχει χαρτί ο Μπέος, ο κάθε Μπέος; Άρα, είναι πονηρός. Δεν έχει, άρα κακώς τον κατηγοράνε ότι στήνει αγώνες.

Κανένας δεν γνωρίζει πόσα λεφτά έχει ο Αχιλλέας Μπέος. Δικαίωμά του. Όταν δημόσια βγαίνει και λέει ότι μου έδωσαν λεφτά άλλοι, τότε αυτό ίσως σημαίνει μια προσπάθεια απενοχοποίησής του. Πέρα απ' αυτό.

Ο Μαρινάκης ενοχλήθηκε, όπως και ο Σπανός, επειδή τους «έδωσε» ο Μπέος. Οι άνθρωποι τον βοηθήσανε σε μια δύσκολη στιγμή, δεν ήθελαν να γίνει γνωστή αυτή η χειρονομία τους. Ήδη, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού «διέρρευσε» ότι εδώ και μεγάλο διάστημα δεν έχει καμμία σχέση, καμμία επαφή με τον Μπέο.

Διαβάστε ακόμα:

Κάνε μας τη χάρη, ρε άμπαλε Ζαρντίμ