ΕΦΑΓΕ ΠΟΡΤΑ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

πηγή: Intime
 

Απίστευτο! Το άκουσα και νόμιζα ότι είμαστε στο 2005 κι όχι στο 2015. Ο Κοντονής Σταύρος, που παριστάνει τον υφυπουργό αθλητισμού, προσκάλεσε τον Ντέμη Νικολαϊδη. Για να ενημερωθεί ο συριζαίος από τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ τον οποίον, λέει, εκτιμά ιδιαίτερα για τον τρόπο που διοικούσε. Τι άλλο θα φάμε στη μάπα.

Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα. Να καλούσε τον πρώην ποδοσφαιριστή για να ενημερωθεί ο υφυπουργός για το πως φθάνει στη χρεοκοπία μια ανώνυμη εταιρεία, το καταλαβαίνω. Μα, είναι τόσο της πλάκας αυτής ο Κοντονής Σταύρος!

Σα να κάλεσε ο Τσίπρας τον Καραμανλή και τον Παπανδρέου για να μάθει πως φουντάρανε την Ελλάδα. Και να το διαφημίζει ο πρωθυπουργός, ότι ζήτησε τα φώτα από εκείνους που έσπρωξαν πιο βαθειά την Ελλάδα στο γκρεμό.

Να σου πω τι συμβαίνει με τον Κοντονή Σταύρο. Έχει έναν σύμβουλο, που τον πληρώνουμε κι αυτόν μαζύ με τον υφυπουργό, που πλησιάζει τους επώνυμους της πιάτσας και τους λέει: «Θέλεις να σε δει ο υπουργός;». Αυτό είπε ο σύμβουλος σε παράγοντα επαρχιακής ΠΑΕ, που δεν έδειξε ζεστός να συναντηθεί με τον Κοντονή Σταύρο.

-Τι να του πω του Κοντονή. Ότι κάνανε τα επεισόδια Αλαφούζος και Μαρινάκης στη Λεωφόρο και την πληρώσανε όλες οι άλλες ΠΑΕ;

Διαβάστε ακόμα:

Σαμποτάζ Μαρινάκη στην εθνική ομάδα