ΓΙΑΤΙ 14 ΚΑΡΤΕΣ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΣΤΟ «ΦΙΛΙΚΟ» ΤΗΣ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ

πηγή: Intime
 

Μπαίνει στην τάξη ο καθηγητής και επιτόπου σφίγγουν οι κώλοι. Νεκρική σιγή, τσιμουδιά όλα τα παιδιά. Και το μάθημα γίνεται μέχρι να κτυπήσει ημίχρονο το κουδούνι του σχολείου χωρίς παρατράγουδα.

Την επόμενη ώρα μπαίνει στην τάξη ένας καθηγητής και είναι ο ελάτε να γελάσουμε. Έχει φάτσα που δεν μπορείς να τον πάρεις σοβαρά. Είναι αδύνατον να γίνει μάθημα και ο φουκαράς ο καθηγητής είναι όλο παρατηρήσεις,εκνευρισμό και απειλές.

Τι λέμε; Ο διαιτητής στο «φιλικό» ματσάκι Πανιώνιος-Βέροια 4-2 έδειξε 14(!) κάρτες. Τι έγινε, ρε; Εγώ θα σου πω. Γιατί τόσες πολλές κίτρινες; Εγώ θα σου πω. Ο Αμπάρκιολης απλά είναι ακατάλληλος για την σούπερ λίγκα. Την αδυναμία του να διαχειριστεί το παιχνίδι την κάλυπτε με τις κάρτες. Όπως ο καθηγητής στην τάξη που δεν έχει το χάρισμα της επιβολής και υποχρεώνεται να μοιράζει τιμωρίες στους μαθητές.

Φοβάται ο διαιτητής το ματς όταν βάζει τόσο συχνά το χέρι στην κωλότσεπη, για να βγάλει την κάρτα. Ο εκνευρισμός του και η ανικανότητά του να επιβληθεί, να λειτουργεί προληπτικά στην όποια αταξία των ποδοσφαιριστών, τον κάνει «καρτάκια».

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο διαιτητής «είδε» πέναλτυ στο Περιστέρι