ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟ

πηγή: Intime
 

Μας έβριζε ο διαιτητής, λένε στον Παναθηναϊκό. Αυτός στον αγώνα με τον Ατρόμητο, όπου η ομάδα έχασε 2-0. Είμαστε η χώρα του παραπόνου. Ο λαός της διαμαρτυρίας είμαστε. Και δεν καταλαβαίνουμε τίποτα προκειμένου να κάνουμε αυτή την... ανάγκη μας. Της κλάψας. Της γκρίνιας την ανάγκη.

Όχι, δεν θα πω ότι δεν έχει δίκαιο ο Παναθηναϊκός. Άλλο λέω. Το πιο σοβαρό. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία. Ότι ακόμα και οι μεγάλοι, όχι μόνον οι μικροί, οι μεγάλοι και πρωταγωνιστές, όπως ένας Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, ενεργούν... ελληνικά. Δεν κωλώνουν να πουν ότι μας αδικούνε.

Και, βέβαια, οι καταγγελίες γίνονται ανεύθυνα. Όχι με στοιχεία, δηλαδή. Τι θα μπορούσε να κάνει ο Παναθηναϊκός στην περίπτωση; Απλό είναι, για να αποδείξει ότι έχει δίκαιο και να καταδείξει ότι αντιδρά με υπευθυνότητα. Να ζητήσει τη βοήθεια ενός... κωφάλαλου. Κάποιου, δηλαδή, που είναι σε θέση να «διαβάσει» το τι λέει ο διαιτητής στους παίκτες του Παναθηναϊκού με βάση το video του αγώνα.

Ας μην υπάρχει ήχος. Κανένα πρόβλημα. Από το πως «παίζουν» τα χείλεια, από τα «ανοίγματα» του στόματος του διαιτητή ο κωφάλαλος θα «ακούσει» αν έριχνε μπινελίκια στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Δεν θα μπορούσε κανένας να αγνοήσει μια τέτοια αναφορά του Παναθηναϊκού που θα επιβεβαίωνε την καταγγελία του.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατι ο διαιτητής «είδε» πέναλτυ στο Περιστέρι