Η ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΧΑΝΕΙ 14-10 ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

πηγή: Intime
 

Ελληνικό ποδόσφαιρο θα πει δυο πράγματα. Πρώτον, ποιο είναι το πρωτάθλημά σου, και, δεύτερον, τι σόι εθνική ομάδα έχεις. Τελειώσαμε. Αυτά τα δύο, η εθνική ομάδα και το πρωτάθλημα, αποτελούν τον καθρέπτη σου. Το ποια είναι η σχέση σου με την υπόθεση Ποδόσφαιρο, αν ασχολείσαι μαζύ του οργανωμένα, μεθοδικά ή, όλα παίζουν στον αέρα. Ό, τι κάτσει.

Μια κάποια ομάδα με το όνομα «Ελλάς Βερόνα» δίνει τρεις παίκτες στην εθνική με προπονητή τον Σέρχιο Μαρκαριάν, τους Μόρα, Ταχτσίδη και Χριστοδουλόπουλο. Όσους και ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, τους Σιόβα, Φορτούνη και Μήτρογλου. Να συνεχίσουμε την κουβέντα;

Και ένας παίκτης από ομάδα της πόλης της Ιουλιέτας, ο Φετφατζίδης της Κίεβο Βερόνα κλήθηκε για το ματσάκι μετά από ένα δεκαήμερο με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη.

Το σκορ είναι 14-10, χάνει η σούπερ λίγκα. Δέκα μόνον οι διεθνείς από το πρωτάθλημα, μάλιστα ο ένας από την Β' εθνική, ο Παγκάκης της ΑΕΚ. Οι άλλοι είναι Λαγός, Καρέλης, Παναθηναϊκού, Αθανασιάδης, ΠΑΟΚ, Γιαννιωτάς Αστέρα, Κατσουράνης, Ατρόμητου, Βελλίδης, ΠΑΣ.

Οι 14 είναι από ομάδες του εξωτερικού, μέσα σ' αυτούς οι 3 της Ρόμα, Τοροσίδης, Μανωλάς και Χολέμπας.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚτζήδες δείχνουν την πορεία του Σύριζα