Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΡΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

πηγή: Intime
 

Δεν είναι σίγουρο ότι στον Παναιτωλικό γνωρίζουν ποιος είναι αυτός ο παικταράς Μαρτίνες. Πόσο, δηλαδή, μπορεί να βοηθήσει την ομάδα σαν συμπαίκτης τους. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν ένα σωρό «λεπτομέρειες» που κάνουν τη διαφορά. Αυτό που αξίζει να επισημάνει κανείς με τον Μαρτίνες στην παρουσία του στον Παναιτωλικό είναι από τα χοντρά.

Ας το πούμε όσο γίνεται με λιγώτερα λόγια. Μην ασχολούνται με τον παικταρά στη διάρκεια του παιχνιδιού! Μην τον περιμένουν τι θα κάνει με τη μπάλλα για να προλάβουν να βρίσκονται στην κατάλληλη θέση. Ξεχάστε τον Μαρτίνες. Αυτός θα τους βρει, μη τον ψάχνουν εκείνοι.

Νο1 σε μια ΠΑΕ είναι ποιον παίκτη αγοράζεις. Ποιον βγάζεις στην ενδεκάδα σου. Πρώτα αυτό και μετά όλα τα άλλα. Κανένας παίκτης στον κόσμο δεν είναι ίδιος μ΄άλλον. Γι' αυτό χρειάζεται ο προπονητής. Να παντρεύει χημικά με τους ένδεκα στη βάση μιας συγκεκριμένης τακτικής.

Τι γίνεται στην Ελλάδα. Παίρνουν έναν παίκτη, κάποιον Μαρτίνες, χωρίς να ξέρουν ποιος είναι. Όχι τόσο σαν κλάση, σαν αξία, όσο ακτινογραφικά για να είναι αξιοποιήσιμος. Τον λέω παικταρά αυτόν του Παναιτωλικού, όμως το παλληκάρι δεν είναι πρώτο επίπεδο, αν ήταν θα φορούσε άλλη φανέλλα, όχι του Παναιτωλικού. Είναι παίκτης πηγής έμπνευσης, όχι σολίστας και οι συμπαίκτες του ας κάνουν το παιχνίδι τους σα να μην υπάρχει στο γήπεδο ο Μαρτίνες.

Διαβάστε ακόμα:

Το μεταφυσικό στην ήττα του Παναιτωλικού