ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΥΤΥΛΙΣΤΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

πηγή: Intime
 

Τον έχω ικανό τον Κοντονή Σταύρο να αποφασίσει τον αποκλεισμό των ελληνικών ΠΑΕ από τα κύπελλα Ευρώπης. Γιατί το λες αυτό, αποδυτηριάκια; Κατ' αρχήν ό, τι λέω στηρίζεται στη λογική. Έχει μία βάση. Δεν μιλάω αέρα πατέρα.

Μιλάμε για τον Κοντονή Σταύρο, ο οποίος πράγματι πολύ εύκολα μπορεί να φθάσει σε μια τέτοια απόφαση. Για τρεις λόγους.

Πρώτον, επειδή είναι πολιτικός. Δεύτερον, επειδή είναι κυβέρνηση. Τρίτον, επειδή στο πρόγραμμα του σύριζα δεν προβλεπόταν τέτοιο «μέτρο». Μιλάμε πάντα για τον αποκλεισμό των ομάδων μας από τσάμπιονς ληγκ και γιουρόλα ληγκ.

Να γίνω αναλυτικός. Την 25 Μαρτίου έγιναν παρελάσεις. Επόμενο ήταν να γίνουν διότι ο σύριζας ρητά και κατηγορηματικά είναι ενάντια των στρατιωτικών και μαθητικών παρελάσεων. Άρα;

Αφού, ο σύριζας που δεν είναι αρχίδια χαρτοπόλεμος κόμμα αλλά με αρχές, με θέσεις και συνέπεια στις αξίες ζωής, την έκανε γυριστή στις παρελάσεις, όπως και με τον ΕΝΦΙΑ, και μ' ένα σωρό άλλα, σιγά σιγά μη βιαζόμαστε, δεν αποκλείεται να το κάνει το μπαμ ο Κοντονής Σταύρος.

Μιλάμε σοβαρά. Πολύ σοβαρά. Το να πάρει η κυβέρνηση απόφαση αποκλεισμού των ομάδων από την Ευρώπη, όπως προβλέπεται στο νομοσχέδιο του Κοντονή Σταύρου, δεν είναι κακό. Η ξευτύλα θα είναι να πάρει τέτοια απόφαση ο Κοντονής Σταύρος μόνον για λεζάντα και να μην αποδώσει αποτελέσματα για το καλό του ποδοσφαίρου.

Διαβάστε ακόμα:

Το βραβείο της καλύτερης τρύπας στο νερό