ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

πηγή: Intime
 

Μετά από τέσσερα παιχνίδι όπου μάζεψε ένα μόλις πόντο η εθνική ομάδα αποφάσισε να κυνηγήσει την πρόκριση. Ασόβαρα πράγματα. Το σοβαρό και το αξιόπιστο να είσαι αυτός που είσαι σε κάθε αγώνα. Όχι να προκαλείς με την απόδοσή σου και κάποια στιγμή να μας λες «Μ' είχε πάρει ο ύπνος, πήρα λάθος χάπια».

Τέλος πάντων, το ερώτημα είναι αν η Ελλάδα, και για να μη ξεχνιόμαστε πρωταθλήτρια Ευρώπης 2004, έχει περιθώρια να ξαναπάει στα τελικά του Ευρω, στη διοργάνωση του 2016. Ας το πούμε απότομα: Γιατί όχι όταν δεν αξίζει η τρίτη θέση του ομίλου σ' αυτήν την Ουγγαρία.

Εγώ ξέρω ότι ναι μεν η Ουγγαρία είναι μία ασήμαντη ομάδα εδώ και δεκαετίες, όμως στο γήπεδο παίζει και χάνει. Κόντρα στην Ελλάδα η Ουγγαρία δεν έπαιξε. Ήταν για κλάματα. Λέμε για την αντίπαλό μας. Και στο 0-0 και στη διεκδίκηση της πρόκρισης.

Οκτώ βαθμούς η Ουγγαρία, δύο η Ελλάδα. Μία διαφορά που καλύπτεται. Αρκεί η εθνική ομάδα να γίνει πιο τολμηρή, πιο ρισκαδόρικη. «Χαμένος χρόνος» ήταν για την Ελλάδα το πρώτο ημίχρονο στη Βουδαπέστη. Αργήσανε να ξυπνήσουν στο δεύτερο ημίχρονο, να πάρουν πρέφα ότι οι γηπεδούχοι δεν πιστεύανε στη νίκη, δεν είχαν τα φόντα να πάρουν το τρίποντο.

Διαβάστε ακόμα:

Τα δυο μεγάλα προβλήματα της εθνικής