ΜΟΝΟΝ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ «ΒΛΕΠΕΙ» ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ

πηγή: Intime
 

Ανέβασε τα νούμερα η ΟΥΕΦΑ στο τσάμπιονς ληγκ. Περισσότερα χρήματα θα πάρουν οι εταιρείες που θα συμμετέχουν στους ομίλους του πρότζεκτ, την προσεχή τριετία. Πάνε καλά οι δουλειές, τα έσοδα αυξήθηκαν, γι' αυτό οι μοιρασιές στις ΠΑΕ θα είναι υψηλώτερες σε σύγκριση με την τριετία 2012-15.

Άσε τους άσχετους στην Ελλάδα να μιλάνε με γλώσσα προπολεμική. Για τους... συλλόγους τους κι όχι για ποδοσφαιρικές επιχειρήσεις. Το ποδόσφαιρο είναι μπίζνες. Ένα προϊόν, ένα πρότζεκτ που αποφέρει κέρδη. Ένα σώου στο οποίο έχουν δικαίωμα να κονομάνε μόνον οι ομάδες που κερδίζουν, που διακρίνονται.

Προκρίθηκε μια ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία που την λένε ομάδα στους ομίλους. Της ανήκει ένα συγκεκριμένο μερτικό. Κι ένα προκαθορισμένο μπόνους σε κάθε νίκη, σε κάθε ισοπαλία. Προχωράει στους «16» του τσάμπιονς ληγκ, συν τόσο. Στους «8», συν τόσο. Και για κάθε νίκη το πριμ, πριμ. Τα λεφτά είναι πολλά.

Ποια ελληνική ομάδα είναι σήμερα σε θέση να κάνει τέτοιες επενδύσεις ώστε, και με την ενδεικνυόμενη οργάνωσή της σαν εταιρεία, να ποντάρει στα πακέτα του χλιδάτου τσάμπιονς ληγκ. Καμμία ομάδα της σούπερ ληγκ εκτός του Ολυμπιακού. Μόνον ο Μαρινάκης «βλέπει» τα λεφτά του τσάμπιονς ληγκ σαν «αποκλειστικό δικαίωμά» του διότι θαρρεί πως η δική του ΠΑΕ είναι ανώτερη απ' όλες τις άλλες εγχώριες.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος πρόεδρος ΠΑΕ είναι κομπιναδόρος