ΣΗΚΩΣΕ ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Ο ΠΑΟ 2-2 ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ

πηγή: Intime
 

Τι ήταν αυτό που είδανε τα ματάκια μας στην άδεια Λεωφόρο! Ένα άδειο μύδι. Αυτό ήταν ο Παναθηναϊκός, που όμως κατάφερε να προηγηθεί 2-0 στο ημίχρονο χάρη του Μπεργκ. Η απογοήτευση ήταν στα όρια της φρίκης για την ομάδα που είχε κερδίσει τον Ολυμπιακό και επιτόπου έδειξε ένα άλλο πρόσωπο. Ήττα στο Περιστέρι, ήττα και στη Βέροια.

Μία ακόμα ήττα στη Λεωφόρο από τον Αστέρα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ισοπαλία, 2-2, αλλά πρόκειται για ήττα, για συντριβή πραγματική. Με μία κουβέντα ο Αστέρας στην έδρα του Παναθηναϊκού τον ισοπέδωσε.

Αρκεί να σημειώσει κανείς την συγκεκριμένη... λεπτομέρεια. Γίνεται στο β΄μέρος το 2-2 από το 2-0 και ο Παναθηναϊκός δεν αντιδράει! Απίστευτο. Έφαγε δύο γκολ και έχει αγωνιστική και ψυχολογική αδυναμία να δείξει ποιος είναι.

Τι συμβαίνει στο Παναθηναϊκό που στα λόγια είναι αποφασισμένος να ξαναγίνει ομάδα εξουσίας; Στη Λεωφόρο μέσα σήκωσε υψηλά τα χέρια και άφησε να του πάρει τα σώβρακα ο Αστέρας. Κι ευτυχώς, για τον Παναθηναϊκό, που η ομάδα της Τρίπολης έψαχνε, έψαχνε και τελικά δεν έβρισκε το προφυλακτικό.

Διαβάστε ακόμα:

Για Παναθηναϊκό μόνος στόχος τα πακέτα