ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΡΩΕΙ ΤΡΙΑΡΕΣ!

πηγή: Intime
 

Αυτό που αποφεύγουν άλλες ομάδες όταν αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό το διέπραξε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Να κυττάνε προκλητικά στα μάτια τον πρωταθλητή. Να τον παίζουν ακομπλεξάριστα. Και να εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες του. Συγκεκριμένα την ανισορροπία στις γραμμές του. Έναν, δηλαδή, Ολυμπιακό που δεν έχει καμμία σχέση όταν αμύνεται, με την ομάδα που επιτίθεται.

Τα τέσσερα γκολ του αγώνα στα Γιάννενα δίνουν τη φωτογραφία. Τρεις φορές έστειλαν τη μπάλλα οι γηπεδούχοι, το ένα γκολ καλύτερο από το άλλο, με φάσεις που ολοκληρώθηκαν μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού. Το μοναδικό γκολ των φιλοξένουμενων, με το οποίο μείωσαν σε 2-1, ήρθε με σουτ μακρυνό.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού. Μετά το 2-1 περίμενες την ισοφάριση διότι ο Ολυμπιακός επέμενε, πίεζε, όμως ξανακτύπησε ο ΠΑΣ! Γιατί; Επειδή η άμυνά του είχε ενέργεια, είχε ζωντάνια και σκέψη στην αντεπίθεση!

Αυτός ήταν ο λόγος της μεγάλης νίκης του ΠΑΣ και η τριάρα στον Ολυμπιακό. Άμυνα, όμως όχι παθητική. Άμυνα οργανωμένη και όταν η μπάλλα γινόταν κτήμα του ΠΑΣ, άλλαζε πόδια με σκοπό να επισκεφθούν την περιοχή του Ολυμπιακού.

Διαβάστε ακόμα:

Βγήκαν τα ζόμπι παγανιά