ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΠΕΡΕΙΡΑ

πηγή: Intime
 

Ο ημιτελικός κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του θρυλικού Ολυμπιακού και του ιστορικού Απόλλωνος ήταν ματσάκι και δεν μπορείς να μετρήσεις τον έτσι παίκτη και τον αλλοιώς. Παρόλα αυτά υπάρχουν μερικά πράγματα που βγάζουν μάτι. Μιλάω για δυο παίκτες που σκανδαλωδώς ευνοείται ο ένας σε σχέση με τον άλλο.

Πες μου για ποιούς ομιλώ. Μπράβο στον κύριο. Κερδίζει χρυσούν ωρολόγιον. Για τους υπόλοιπους, ...μια άλλη φορά. Φυσικά και αναφέρομαι στον Μπενίτες και τον Χάρα. Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός με δίπλωμα για να δεις ότι ο ένας είναι ποδοσφαιριστής κι ο άλλος ...ποιος ξέρει. Πέντε λεπτά να τους μπανίσεις είναι αρκετά. Οχι ότι ο Μπενίτες είναι παιχτούρα. Μια χαρά μοιάζει και σίγουρα Χάρα δεν είναι.

Θα πεταχτεί ο Χάρα και θα σου πει. «Μα έβαλα γκολ και σήμερα. Είχα βάλει κι εκείνο με την ΑΕΚ. Η ομάδα χρωστάει σε μένα το κύπελλο». Κάτσε κάτω, ρε, Χάρα. Κάνε μας τη ΄χαρη. Βλέπεις την προσπάθεια που κάνει ο Μπενίτες για να φτάσει η μπάλα στον Χάρα και να βάλει το γκολ με τη φούντα. Μάλιστα, το βρήκα. Ο κύριος για τσολιάς θα έκανε.

Δεν θα το πάω παρακάτω. Μου κάνει εντύπωση που ο Περέιρα επιμένει στον Χάρα. Το κάνει μέχρι παρεξήγησης. Σε βάζει να σκέφτεσαι διάφορα. Ας μείνουμε για την ώρα στην εξόφθαλμη αδικία που συντελείται κατ' εξακολούθηση από τον Πορτογάλο.

Διαβάστε ακόμα:

Η αλλαγή πλεύσης του Μαρινάκη με τις μεταγραφές