ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

πηγή: Intime
 

Να πούμε τις αλήθειες χωρίς σκέρτσα και προσποιήσεις. Για τον Παναθηναϊκό μιλάμε. Την ομάδα που έκανε ένα σερί που την έφερε να διεκδικεί πρωτάθλημα από το πουθενά και μέσα σε τρεις εβδομάδες έχασε κι από την κουτσή Μαριά. Διέλυσε σε αυτό το διάστημα ότι έχτιζε μήνες.

Ποιος φταίει γι' αυτό; Η διοίκηση φυσικά. Η τιμωρία της αφαίρεσης των βαθμών έδωσε το τέλειο άλλοθι, σε ένα τέλειο έγκλημα που συντελέστηκε στη συνέχεια. Γκρίνια για το γαμημένο το κατεστημένο. Γκρίνια, γκρίνια και ξανά γκρίνια. Κι όχι γκρίνια, ως επιλεγμένη τακτική από τη διοίκηση με σκοπό το αποτέλεσμα, αλλά απλώς γκρίνια. Κανείς από τη διοίκηση δεν είπε στους παίκτες: «Το νου σας ρεμάλια. Εμείς γκρινιάζουμε. Κάνουμε πολιτική. Εσείς, σοβαρά την μπάλα σας».

Μοιραία η Πανάθα τραγούδαγε σύσσωμη Καζαντζίδη για την πουτάνα την ξενιτιά. Την εξορία που έστειλε την ομάδα, η πουτάνα οι κοινωνία. Πάρτυ η Βέροια, ο Ατρόμητος και ο Αστέρας Τρίπολης. Δεν χρειάζεται να ψάχνουμε τα αίτια σε μεταφυσικά φαινόμενα. Επηρεασμένος από την κατάσταση και ο Αναστασίου, που ως άπειρος προπονητής έκανε λάθη και ως Ελληνας νωτισμένος από την νοοτροπία, παρά τα χιλιόμετρα στην Ολλανδία, προσπάθησε με λάθος τρόπο να καλύψει τον κώλο του.

Δεν αποκλείω στα πλέι οφ να δούμε μια σοβαρή Πανάθα που θα πάρει περίπατο την πρώτη θέση. Αλλωστε τώρα το κλίμα έχει αντιστραφεί. Ο κόσμος της ομάδας έχει ξεχάσει τις βόλτες του Μαρινάκη στο γρασίδι της Λεωφόρου και ασχολείται με την ανυπαρξία του Πέτριτς και του Πράνιτς. Ολα παίζουν.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο Ζήτα είχε στο περίμενε τον Τίγρη