Ο ΛΟΥΒΡΟΣ, Η ΜΟΝΜΑΡΤΗ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ

 

Το Παρίσι είναι υπέροχο. Ειδικά τέτοια εποχή. Η πόλη με τις χίλιες μυρωδιές και την παραμυθένια αύρα. Τα έχει όλα. Σχεδόν όλα. Δεν μπορείς να πεις ότι είναι μια από τις πρωτεύουσες του ποδοσφαίρου. Αλλωστε το γαλλικό ποδόσφαιρο εδώ και χρόνια ανθεί εκτός των συνόρων της χώρας. Μοιράζει σπουδαίους παίκτες σε όλα τα πρωτοκλασάτα πρωταθλήματα.

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς προσπάθησε να μας πείσει ότι η Παρί είναι τόσο καλή που το γαλλικό πρωτάθλημα δεν μπορεί να τη χωρέσει. Απέναντυ στην Τσέλσυ ήταν πραγματικά στιβαρή. Αρχιδάτη ομάδα. Ομως, στα προημιτελικά κόντρα στην Μπαρτσελώνα δεν είδαμε τίποτα από τους γηπεδούχους. 3-1 η Μπάρτσα στο ρελαντί και λίγα ήταν.

Ελειπαν Ζλάταν, ο κοντοπούτανος ο Βεράτι που δίνει ενέργεια στον άξονα μαζί με τον Τιάγκο Μότα που ήταν επίσης εκτός. Τραυματίστηκε στο ξεκίνημα και ο αρχηγός Τιάγκο Σίλβα. Και πάλι δεν δικαιολογώ την Παρί, γιατί δεν είχε σοβαρό πλάνο. Σχέδιο ομάδας που διεκδικεί τετράδα. Ο συμπαθής Λοράν Μπλαν παρουσίασε μια ομαδούλα, απέναντι στην Μπάρτσα τριών παικταράδων και μερικών ακόμα κοινών θνητών. Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες έκαναν την Παρί μια χόρτα στο χαλαρό.

Εικόνισμα ήταν η αγία τριάδα της Μπάρτσα για τους ανά τον κόσμο ποδοσφαιρόφιλους. Αντε και του χρόνου. Ο δε Σουάρες ήταν η πριμαντόντα της βραδιάς. Μια βόλτα στο Παρίσι είναι πάντα αναζωογονητική. Σκέψου ότι σε λιγότερες από 24 ώρες θα μπορούσες να δεις Λούβρο, Μονμάρτη και Μπάρτσα. Μεγαλεία.

Διαβάστε ακόμα:

Εστειλε τον Παπουτσέλη καλού κακού ο Πλατινί