ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΣΑΚΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

 

Η Παράγκα έπιασε δουλειά από το 1996, επί ΠΑΣΟΚ. Άσχετο αυτό, ποιο κόμμα παριστάνει την κυβέρνηση. Εντελώς άσχετο. Δεν είναι θέμα... κυβερνητικό, αλλά συνθηκών τέτοιων που ευνοούν τη γέννηση ή, τη λειτουργία μιας εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο, σε κάθε κοινωνική δραστηριότητα.

Και επί ΝΔ και επί Σύριζα θα μπορούσε να είχε στηθεί η Παράγκα. Τέλος πάντων, κάποια στιγμή η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να κλείσει την Παράγκα. Να... ανακαλύψει τα μέλη της, τον αρχηγό της. Κι άρχισε ένα ατελείωτο εμπόριο πολιτικής εκμετάλλευσης ότι η κυβέρνηση θα διαλύσει την Παράγκα, θα συλλάβει τους ενόχους, θα κάνει κάθαρση και εξυγίανση κι άλλα τέτοια πολυμεταχειρισμένα. Δεν έγινε τίποτα.

Γιατί τα θυμήθηκα όλα αυτά; Μας είχαν ζαλίζει τον έρωτα οι συριζαίοι οικονομολόγοι ότι αν γίνουν κυβέρνηση θα βρουν λεφτά, τα έχουν τσεκάρει όλα, από τους φοροφυγάδες. Από τους φόρους που θα βάλουν σ' αυτούς που κατά σύστημα φοροδιαφεύγουν. Θα κάνουν, δηλαδή, αυτό που δεν έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Τελικά, τι έχει γίνει σήμερα; Τίποτα. Επειδή, όπως ο ίδιος ο υπουργός για την καταπολέμηση της διαφθοράς, παραδέχθηκε, τους βρίσκουμε τους φοροφυγάδες, αλλά... δεν βρίσκουμε τα λεφτά τους.

Αυτή είναι η καταδίκη μας. Να «δικαιώνονται» πάντα οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Διαβάστε ακόμα:

Ξαναχτύπησε η εγκληματική οργάνωση;