ΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ;

πηγή: Intime
 

Είμαι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Ευάγγελος Μαρινάκης, καίγομαι να πάρω δύο παιχνίδια, με Ατρόμητο και Βέροια, και μετά από συμφωνία με τα αφεντικά των αντιπάλων μου, του Γιώργου Σπανού και του Γιώργου Αρβανιτίδη, τους δίνω το πακέτο. Είναι δυνατόν να μην είναι υπόλογος στη δικαιοσύνη ο δώστης, ο Μαρινάκης και να καλούνται σαν κατηγορούμενοι οι έχοντες αρπάξει το μαρούλι, οι πρόεδροι του Ατρόμητου και της Βέροιας;

Περίεργο. Εκτός κι αν οι μεγαλομέτοχοι του Ατρόμητου και της Βέροιας δεν τα πήραν από τον ίδιον τον Μαρινάκη ή, δικό του άνθρωπο, αλλά από έναν τρίτο, άλλης ΠΑΕ, που ενδιαφερόταν όχι για νίκη του Ολυμπιακού, αλλά για την ήττα του Ατρόμητου και της Βέροιας. Κάνω αυτές τις σκέψεις μετά από όσα ανέφερε ο Κυριάκος Θωμαϊδης, παρουσία στην εκπομπή του του υφυπουργού αθλητισμού Κοντονή Σταύρου. Ότι κατηγορούμενοι για τη συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση είναι, εκτός όλων των άλλων, Σπανός και Αρβανιτίδης.

Ο ΜΕΝ του Ατρόμητου για δωροδοκία-δωροληψία με σκοπό την αλλοίωση του αποτελέσματος στο παιχνίδι Φεβρουαρίου 2015 με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη (3-0).

Ο ΔΕ της Βέροιας για δωροδοκία-δωροληψία με σκοπό την αλλοίωση του αποτελέσματος στο παιχνίδι Ιανουαρίου 2013 με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη (3-0).

Παίζει με κλειστά χαρτιά ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς κύριος Γιώργος Ανδρεάδης. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Να κατηγορούνται δύο πρόεδροι ομάδων ότι γυψώθηκαν σε παιχνίδι με τον Ολυμπιακό χωρίς παράλληλα να κατηγορείται εκείνος, ποιος να 'ναι αυτός, που τους τα έσπρωξε.

Διαβάστε ακόμα:

Πώς μπλέκεται ο διαιτητής με την εγκληματική οργάνωση