ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΚΟΝΤΟΝΗ ΚΑΝΕΙ Η ΑΕΚ

πηγή: Intime
 

Η ΑΕΚ στο πλευρό του Κοντονή Σταύρου. Αυτό είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Ασλανίδης στον υφυπουργό αθλητισμού. Ότι η οικογένεια της ΑΕΚ είναι μαζύ του, επειδή ο Κοντονής Σταύρος θέλει να καθαρίσει το ποδόσφαιρο. Μιλάμε για ασόβαρα πράγματα, έτσι; Εντελώς ασόβαρα.

Τι σημαίνει ότι η ΑΕΚ της Β' εθνικής σήμερα και αύριο της σούπερ ληγκ είναι στο πλευρό του Κοντονή Σταύρου. Ότι δεν τρέχει τίποτα για την ΑΕΚ εάν το ελληνικό ποδόσφαιρο αποκλειστεί διεθνώς, αρκεί να αλλάξουν τα κόζα στο πρωτάθλημα. Είπαμε. Ασόβαρα πράγματα.

Ας το πούμε απότομα. Πολιτική κάνει η ΑΕΚ. Επικοινωνιακή πολιτική, όχι κυβερνητική στήριξη. Ότι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι λαδιάρικο, και σ' αυτό φταίνε οι γνωστοί κύκλοι, η γνωστή ομάδα.

Ασφαλώς και το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι παραδομένο στον εκάστοτε ισχυρό του χώρου. Ασφαλώς και στο ποδόσφαιρο παίζει μπάλλα η οργανωμένη και ανόργατη συμμορία. Ο Κοντονής πού κολλάει; Κι αυτός πολιτική κάνει. Τίποτα άλλο.

Με ποια φόντα, με ποιο σχέδιο ο υφυπουργός ξεκίνησε να εξυγιάνει το πρωτάθλημα; Με το σχέδιο αόρατος φάκελλος. Με τα λόγια και τα νομοσχέδια δεν γίνεται τίποτα. Όσο αφορά την ΑΕΚ να μη λησμομήσει να είναι στο πλευρό του Κοντονή, όταν θα αποτύχει πανηγυρικά, διότι στην πραγματικότητα δεν προσπάθησε καν.

Διαβάστε ακόμα:

Το «κρυφό χαρτί» για την εγκληματική οργάνωση