ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

πηγή: Intime
 

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στον ΠΑΟΚ που έκανε μία ακόμα άσχημη εμφάνιση και είχε ένα ακόμα αποτυχημένο αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα. Με τον ΠΑΣ Γιάννενα 1-1 στην Τούμπα. Κανένα πρόβλημα επειδή τα Γιάννενα αξίζανε τη νίκη και για μια φορά ακόμα ζόρισαν την ΠΑΟΚάρα, μάλιστα στην έδρα της. Στο φινάλε αγωνιστικά δεν υπάρχει καμμία διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η μεγάλη διαφορά, η ουσιαστική, αυτή που σηματοδοτεί πορείες και κατευθύνσεις είναι το σήμα. Ο ΠΑΟΚ έχει σήμα καμπάνα, όνομα βαρύ και ξακουστό. Και πάνω απ’ όλα η ΠΑΟΚάρα έχει Σαββίδη. Καμμία σχέση με τον φουκαρά Χριστοβασίλη. Άλλος ο πακετοφόρος Σαββίδης, και άλλος ο βιοπαλαιστής Χριστοβασίλης.

Έτσι που λες. Τον έπαιξε στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ ο ΠΑΣ Γιάννινα και τζάμπα δεν έφυγε με την νίκη. Κανένα πρόβλημα για τον δικέφαλο, άσε αυτούς που αποδοκίμασαν την ομαδάρα, θα εκτεθούν . Είναι σίγουρο και τελειωμένο ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα ξηγηθεί. Θα βάλει κι άλλα λεφτά. Αυτό έχει ο άνθρωπος, αυτό βάζει στον ΠΑΟΚ. Λεφτά, ρε. Με ουρά τα λεφτά. Άρα, κανένα πρόβλημα η ΠΑΟΚάρα.

Τι να το κάνει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ όταν έχει τον Σαββίδη. Τον Ιβάν με τη σακούλα. Τον άνθρωπο που κάθε χρόνο θα δίνει τις ελπίδες για… του χρόνου.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μαρινάκης κλήθηκε από τον ανακριτή