ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΜΟΛΟΤΩΦ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ!

πηγή: Intime
 

Μην υποτιμάτε τον Κοντονή Σταύρο. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Είναι επικίνδυνος ο Ζακυνθινός. Και είναι επόμενο διότι όλοι τον έχουν κάνει μία χόρτα. Ακάλυπτο τον αφήνουν από το κόμμα του, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, οι συγκυβερνητικοί, την βγήκαν από δεξιά και ο Κοντονής Σταύρος υποχρεώθηκε να την κάνει γυριστή. Δεν είναι σίγουρο!

Δεν ξέρω τίποτα. Δεν άκουσα τίποτα. Δεν αποκλείω, όμως, έτσι που στριμώχθηκε ο Κοντονής Σταύρος, έτσι που ταπεινώθηκε, να αντιδράσει αλλοπρόσαλα. Στο φινάλε να το παίξει «ήρωας». Στο αντάρτικο ενάντια στην FIFA και την UEFA που επεμβαίνουν στα εσωτερικά του ποδοσφαίρου μας και σε συμμαχία με την αμαρτωλή ΕΠΟ δεν αφήνουν του συριζαίο να κάνει την κάθαρση.

Συμφώνησε, λοιπόν, ο Κοντονής Σταύρος να τα πάρει πίσω κάποια πραγματάκια, να αλλάξει στο νομοσχέδιο κάποια άλλα πραγματάκια. Για να μην υπάρξει πρόβλημα. Για να αποφευχθεί το grexit. Θα πειθαρχήσει, όμως, ο Κοντονής Σταύρος σ' αυτά που υποσχέθηκε στον Ινφαντίνο, στους εκπροσώπους των άλλων κομμάτων; Δεν είμαι σίγουρος για τίποτα. Δεν αποκλείω την έκπληξη.

Διαβάστε ακόμα:

Αν ο Κοντονής ήξερε τι ήθελε