ΓΚΕΛΑ ΤΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

πηγή: Intime
 

Όπως αναμενότανε, και μαγκιά του «αρχιεισαγγελέα» Αλέξη Κούγια, μετά την απολογία των τριών διαιτητών Ιωαννίδη, Κάμπαξη και Αρμπακιόλη, ο εισαγγελέας και ο ανακριτής τους πήραν τη σφυρίκτρα! Συνεχίζεται, λοιπόν, η πατέντα των περιοριστικών όρων σε βάρος κάθε κατηγορούμενου για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο πρωτάθλημα.

Μέχρι σήμερα ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης ρίχνει την ίδια καμπάνα, σε «απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο». Είναι απίθανο να γλυτώσει ο Μαρινάκης, όταν θεωρείται ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης. Απίθανο να περάσει η... «γραμμή» Αλέξη Κούγια που σα συνήγορος του μεγαλομέτοχου του Ολυμπιακού αλλά και δικαστής του μαζύ, και εισαγγελέας, υποστήριξε: «Δεν έχει καμμία σχέση με την εγκληματική οργάνωση ο Μαρινάκης».

Ξεφύγαμε. Ο Αρμπακιόλης από Καβάλα ήταν ο διαιτητής Παναχαϊκή-Πλατανιάς, 2-3 με τα πέναλτυ υπέρ των φιλοξενούμενων, το δεύτερο στο 94! Την πλήρωσε και ο Ιωαννίδης από Αργολίδα, επίσης για ματς της ομάδας του μεγαλομέτοχου Αλέξη Κούγια την Παναχαϊκή. Για δωροληψία-δωροδοκία στο Καλλιθέα-Παναχαϊκή. Ο τρίτος, ο Κάμπαξης, από Εύβοια είχε κάνει όργια στο Λεβαδειακός-Παναιτωλικός 2-1.

Γκέλα του ανακριτή, λέει ο αποδυτηριάκιας, οι περιοριστικοί όροι στους τρεις διαιτητές, στους οποίους απαγορεύεται να ασχολούνται με την... διαιτησία. Την πάτησε ο άνθρωπος διότι δεν γνωρίζει ότι άλλο το ποδόσφαιρο, άλλο η διαιτησία. Θέλω να πω ότι ναι μεν οι τρεις διαιτητές πλέον θα διαγραφούν από την τοπική Ένωση στην οποία ανήκουν, όμως δεν τους εμποδίζει ο... δικαστής να γίνουν παράγοντες του ποδοσφαίρου! Όπως είναι οι πρώην διαιτητές Γιώργος Μποροβήλος, πρόεδρος της σούπερ ληγκ, ο Μάλαμας Τεβεκέλης στον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Καζναφέρης στην Ξάνθη κ.α.

Διαβάστε ακόμα:

Εγκληματική οργάνωση και Ινφαντίνο