ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

 

Κατέθεσε «νέα στοιχεία» ένας από τους υπόδικους της εγκληματικής οργάνωσης, πράγματα που δεν τα ήξερε ο ανακριτής, με συνέπεια να επιβαρύνεται ακόμα περισσότερο η θέση κάποιων, ονόματα δεν λέμε. «Αυτοβούλως», παρουσιάστηκε ο κατηγορούμενος και ξέρασε πράμα, με σκοπό βέβαια να πέσει ο ίδιος στα μαλακά.

Δεν είναι σίγουρο. Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Είναι μια πάγια διεθνής τακτική να αντιμετωπίζεται με επιείκεια ο μπλεγμένος αν φωτίσει τη Δικαιοσύνη, αν την βοηθήσει. Επαναλαμβάνω ότι δεν είναι σίγουρο, για τη συγκεκριμένη υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο πρωτάθλημα, ότι τα «νέα στοιχεία» θα κάνουν πιο δύσκολη τη ζωή συγκεκριμένων κατηγορούμενων, από τους 93 συνολικά.

Το έργο έχει παρατραβήξει. Δεν είναι κορόιδα οι δικαστές. «Νέα στοιχεία» σημαίνει ότι η υπόθεση τραβάει κι άλλο. Ότι οδηγείται σε καθυστέρηση. Ότι εμπλέκεται. Άρα, μάλλον θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο τα «νέα στοιχεία», από άτομο που είναι σε θέση να ξέρει πολλά, θα προκαλέσουν ανατροπές στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης».

Διαβάστε ακόμα:

Ο Σάββας Ξηρός του Ολυμπιακού