Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΜΕ ΣΥΡΙΖΕΧΙΤ

πηγή: Intime
 

Βλέπεις τους τίτλους στις εφημερίδες και τρίβεις τα μάτια σου. Φόρα παρτίδα οι άνθρωποι, λέω για τους εκδότες και τους δημοσιογράφους, κάνουν το άσπρο, μαύρο. Κατάμαυρο.

Γράφει μια εφημερίδα: «Τα κατάφερε ο Κοντονής». Τι κατάφερε, όμως; Να κάνει πίσω. Αυτή είναι η «επιτυχία» του συριζαίου υφυπουργού. Τον υποχρέωσαν να κάνει πίσω και η UEFA και η ΕΠΟ και ο προϊστάμενός του, ο Τσίπρας. Έτσι ο Κοντονής τα... κατάφερε να τους κάνει το χατήρι. Πήρε πίσω το νομοσχέδιο και το παρουσιάζει με αλλαγές.

Τα ανέκδοτα δεν σταματάνε εδώ. Ο Κοντονής Σταύρος... ευχαρίστησε, λέει, την UEFA για τη συνεργασία που είχε μαζύ του. Είπαμε. Ο άλλος μπήκε στο κατασκότεινο τούνελ μ' ένα μικρό κεράκι στο χέρι και είπε Είμαι το Φως.

Όταν ευχαριστεί την UEFA ο Κοντονής είναι σα να λέει ότι ο Ινφαντίνο... υπέκυψε. Ότι η UEFA έκανε το κέφι του υφυπουργού.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, γράφουν οι φυλλάδες και σέρνουν τη μεγάλη «είδηση» και τα sites, «Δεν θέλει grexit». Τι σημαίνει αυτό; Ότι είπε στο βιζαζί, στο από πολύ κοντά στον υφυπουργό του πως αν η ΟΥΕΦΑ αποκλείσει τις ελληνικές ομάδες, τότε, Κοντονή Σταύρε, είσαι εκτός κυβέρνησης. Κανόνισε την πορεία σου. Και ο Κοντονής Σταύρος, όπως γράφουν τα μήντια, «τα κατάφερε».

Διαβάστε ακόμα:

Την πλάκα του κάνει ο άνθρωπος