ΠΑΝΕ ΝΑ «ΚΑΨΟΥΝ» ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ!

πηγή: Intime
 

Μπόμπα. Η μία μετά την άλλη ακούγονται τα μπαμ. Στην πιάτσα επικρατεί μεγάλη κινητικότητα. Κατ' αρχήν, σου δίνω την πληροφορία ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, ο ανώτερος δικαστικός Κώστας Πετρόπουλος πήγε στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη. Γιατί; Να πάρει το φάκελλο της Βέροιας!

Πιο συγκεκριμένα, τη δικογραφία του αγώνα Ολυμπιακού-Βέροιας 3-0 στο Καραϊσκάκη. Για την υπόθεση αυτή είναι ήδη κατηγορούμενος για δωροληψία-δωροδοκία ο γενικός αρχηγός της Βέροιας Γιώργος Λαναρής. Αν αποδειχθούν οι καταγγελίες του πρώην προπονητή και παικτών της Βέροιας, τότε η ΠΑΕ τη έχει πολύ άσχημα. Το δε γενικώτερο κλίμα τούτη την εποχή δεν προϋποθέτει επιείκεια...

Αποκαλύπτω ότι την Βέροια την έχουν βάλει στο σημάδι κάποιες που κινδυνεύουν, μία απ' αυτές να υποβιβαστούν. Να «καεί» η Βέροια αν και θα σωθεί αγωνιστικά και να εκμεταλλευθεί τη δικαστική της περιπέτεια μια άλλη ΠΑΕ.

Μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα, δηλαδή μέχρι και την Κυριακή το βράδυ δεν θα κουνηθεί ούτε κουνούπι. Πρώτα θα γίνει γνωστό ποια θα είναι η τέταρτη ΠΑΕ που θα υποβιβαστεί. Και μετά θα αρχίσει ο παρασκηνιακός πόλεμος σε βάρος της Βέροιας.

Διαβάστε ακόμα:

Μπόμπα στο πρωτάθλημα από τον Εργοτέλη!