ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ!

πηγή: Intime
 

Φοβερός και τρομερός αυτός ο Κοντονής Σταύρος. Τελικά, όσο τον γνωρίζουμε μ' αυτά τα απίθανα που κάνει αποκαλύπτεται ότι είναι κρυφό ταλέντο. Καβάλησε το αεροπλάνο και τράβηξε για Ελβετία κι όταν επέστρεψε δούλεψε όλον τον κόσμο. Και πρώτα απ' όλους τους μαλάκες τους δημοσιογράφους που μασήσανε τα παραμύθια του υφυπουργού. Ότι είχε διάλογο με την UEFA, τα είπε, δηλαδή τα ξαναείπε και βέβαια τα συμφώνησε όλα, πριν ψηφιστεί στη Βουλή το νομοσχέδιό του.

Δεν έγινε δεκτός στην UEFA ο Κοντονής Σταύρος! Αυτή είναι η αλήθεια. Και την μαθαίνεις από τον αποδυτηριάκια. Τι ακριβώς συνέβη στο ταξίδι του υφυπουργού να σου πω.

Εμφανίζεται ξαφνικά και απροειδοποίητα στα γραφεία της UEFA ο Κοντονής συνοδευόμενος από έναν δικηγόρο, πρώην πασοκτσή. «Καλημέρα σας, θέλω να δω τον κύριο Πλατινί» λέει ο Κοντονής Σταύρος στο κορίτσι υποδοχής. Μια παρένθεση.

Στο διάδρομο υπάρχει μια κυλιόμενη φωτεινή επιγραφή όπου ο επισκέτης διαβάζει ποιος επισκέπτης έχει ραντεβού με ποιον άνθρωπο της UEFA. Στις 12.30 π.χ. ο Ινφαντίνο με τον πρέζιντεντ της Αρμενίας, στις 14.00 ο Θοδωρής Θεοδωρίδης με τον τάδε εκπρόσωπο της FIFA.

Ο Κοντονής Σταύρος δεν έχει κανένα ραντεβού. Και γιατί να ασχοληθούνε μαζύ του αφού ό, τι ήταν να πούνε, ειπώθηκαν στο ταξίδι του Ινφαντίνο στην Αθήνα. Πριν προχωρήσουμε είναι απαραίτητο να σημειώσω ότι οι μάγκες της ΟΥΕΦΑ γνώριζαν το ταξίδι-αστραπή του υφυπουργού στη Νυόν της Ελβετίας.

«Ο κύριος Πλατινί απουσιάζει» λέει η ρεσεψιονίστ των γραφείων της UEFA στον δικό μας υφυπουργό, ο οποίος ζητάει τότε να δει τον γραμματέα Ινφαντινο.

«He is not available...»ξεκόβει η Μπεατρίς Ραχάτι, η Μαροκινή.

Δεν είπε το κορίτσι ότι ο Ινφαντίνο είναι busy, απασχολημένος, έχει άλλο ραντεβού, είναι στην τουαλέτα. Είπε « not available», ότι ο μαφιόζος δεν είναι διαθέσιμος, έκφραση προσβλητική για τον Κοντονή Σταύρο.

Επεμβαίνει ο δικηγόρος που ήταν μαζύ με τον υφυπουργό μας. «Ο κύριος Κοντονής είναι υπουργός!». Καμμία συγκίνηση η Μαροκινή.

-Παρακαλώ, να ειδοποιήσετε τον κύριο Πάτρικ Κομνηνό, ζητάει ο Κοντονής Σταύρος.

Η Μπεατρίς απόρησε: «Who?».

-Τον Πάτρικ Κομνηνό.

Η Μπεατρίς δίχως να δείχνει κατανόηση απαντά: «Δεν τον γνωρίζω τον κύριο. Δεν εργάζεται εδώ».

Και στη συνέχεια έγινε το απίστευτο. Το απίστευτο των απίστευτων. Ο Κοντονής με τη βοήθεια του συνοδού του δικηγόρου άρχισε να εξηγεί στην Μπεατρίς, τη Μαροκινή υπάλληλο, γιατί κουβαλήθηκε στην Ελβετία.

Πληροφορία. Η Μπεατρίς Ραχάτι τα κατάλαβε όλα. Για το άρθρο τάδε του νομοσχεδίου του Κοντονή Σταύρου, για την παράγραφο δείνα. Και στη Βουλή η ξανθιά κυρία βουλευτίνα του Σύριζα, μια έφτιαχνε τα μαλλιά της, μια έλεγε ότι ο υπουργός μας πήγε στους... θεσμούς, εννοεί στην UEFA, και τόλμησε να κάνει αυτά που δεν έκαναν άλλλοι. Τέτοιες παπαριές.

Διαβάστε ακόμα:

Η αλήθεια για το «όχι» του Ομπράντοβιτς