ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙ Ο ΓΙΑΧΟΣ!

πηγή: Intime
 

Ψάχνονται στην πιάτσα γιατί ανακριτής και εισαγγελέας, για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο πρωτάθλημα ξηγήθηκαν σε πέντε διαιτητές, με τρεις διαφορετικούς τρόπους. Πήραν τη σφυρίκτρα από Αρμπακιόλη, Ιωαννίδη και Κάμπαξη, απαγόρευσαν την έξοδο από την χώρα στον Δημητρόπουλο, ενώ τον Γιάχο τον έβγαλαν λάδι.

Ώπα, ρε! Ο Θανάσης Γιάχος με τη σφαγιαστική διαιτησία του στον τελικό κυπέλλου Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης ΔΕΝ πήρε χαρτί στα χέρια του. Τι σημαίνει αυτό; Οι άλλοι τέσσερις πήραν την κρυάδα με το σχετικό χαρτί. Εγγράφως.

Ούτε ξέρουμε τι του είπανε στο μιλητό εισαγγελέας και ανακριτής του Γιάχου. Τι, λοιπόν, μπορεί να συμβαίνει, αναρωτιέμαι. Και σκέπτομαι, μήπως η απόφαση, η τελική απόφαση για τον Γιάχο, θα είναι πακέτο με τον Σπάθα, που έχει κληθεί για τη Δευτέρα, 11 Μαΐου.

Ο Ηλίας Σπάθας ελέγχεται γιατί έδωσε πέναλτυ σε βάρος του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με την Σκόντα στη Ξάνθη και γιατί απέβαλε με δεύτερη κίτρινη παίκτη του Αστέρα με τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, η τελική απόφαση και για Γιάχο να βγει την Δευτέρα. Και ποια θα είναι αυτή θα τη μάθουμε... εγγράφως.

Διαβάστε ακόμα:

Ολυμπιακός και εγκληματική οργάνωση