ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΓΕΡΝ-ΜΠΑΡΤΣΑ, ΚΑΙ ΤΟ 4-0!

 

Θα μιλήσουμε για μπάλλα. Για την ρεβάνς Μπάγερν-Μπαρτσελώνα και πριν οτιδήποτε να αναφέρουμε ότι δεν ξεχάσαμε κιόλας την γιορτή του ποδοσφαίρου με το 3-0 των Καταλανών στο πρώτο παιχνίδι. Μέσα από την τηλεόραση όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι ένοιωσαν ότι βρισκόντουσαν στο Μέγαρο της Μπάλλας, όχι της Μουσικής. Στην Επιδαυρο του Ποδοσφαίρου, όχι του αρχαίου θεάτρου.

Όταν, λοιπόν, μιλάς για ποδόσφαιρο, μία είναι η γλώσσα. Η ποδοσφαιρική. Όλα είναι μέσα. Γιατί, όχι. «Θα κερδίσουμε 4-0» είπε ο αριστερός της άμυνας της Μπάγερν Αλάμπα, που θα είναι απών. «Θα το παλαίψουμε» είπε ο Γκουαρντιόλα. Ο αποδυτηριάκιας τι λέει;

Τίποτα δεν λέει. Δεν υπάρχουν προβλέψεις στο ποδόσφαιρο. Αυτό λέει ο αποδυτηριάκιας. Όλα μέσα είναι. Όλα γίνονται. Και το 4-0, και το 5-0. Τίποτα δεν αποκλείεται. Να κερδίσει η Μπάγερν 4-0, όπως και να χάσει 4-0 η Μπάγερν.

Είναι το αποψινό ένα άλλο ματς. Αδιάφορο ότι παίζουν οι δύο ίδιες ομάδες, όπως στο 3-0 της Βαρκελώνης. Πάει αυτό, πέρασε. Κι αν επαναληφθεί το 3-0 υπέρ της Μπαρτσελώνας θα προκύψει από έναν άλλον αγώνα.

Διαβάστε ακόμα:

Οι σεξουαλικές προτιμήσεις του Γκουαρδιόλα