ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ

πηγή: Intime
 

Σήμερα αποφασίζεται, κατ' αρχήν, η τύχη της Βέροιας. Όχι μόνον της ΠΑΕ Βέροιας, αλλά κι άλλης, κι άλλων ΠΑΕ της σούπερ ληγκ. Εξαρτάται, κατ' αρχήν, από την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της διοργανώτριας, που έχει καλέσει την Βέροια, μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος της από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Τριμελής επιτροπή είναι η Πειθαρχική της σούπερ λίγκα, δύο συνταξιούχοι δικαστικοί κι ένας δικηγόρος, τους οποίους έχει διορίσει η διοργανώτρια με αμοιβή όχι περισσότερο από 1.500 ευρώ μηνιαίως. Δουλειά τους να «δικάζουν» τα Φύλλα Αγώνος κάθε εβδομάδα.

Από πλευράς ΠΑΕ Βέροια δεν δείχνουν να... ανησυχούν, ότι η ομάδα κινδυνεύει να υποβιβαστεί. Ίσως να μην έχουν εκτιμήσει σχετικώς την απειλή που τους γυροφέρνει σαν το ανυποψίαστο υποψήφιο θύμα ενός ανακόντα. Να σημειώσω ότι σε περίπτωση απαλλαγής της Βέροιας από πλευράς Πειθαρχικής Επιτροπής της σούπερ λίγκα, μια τέτοια απόφαση πιθανόν να την εφεσιβάλλει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας.

Όπως και η ΠΑΕ Βέροια που έχει κληθεί σήμερα έχει δικαίωμα να κάνει έφεση για τυχόν ποινή σε βάρος της. Σημειώνω ότι η Βέροια θα υποστηρίξει ότι δεν είναι επιβαρυντικά τα στοιχεία για τα οποία θεωρείται υπόλογη και ότι η υπόθεση μυρίζει σκευωρία. Αυτονόητο ότι το έργο το παρακολουθούν με... ψιλογαγωνία κι άλλες ΠΑΕ, ενδιαφερόμενες κι όχι.

Διαβάστε ακόμα:

Ο εμίρης και ο κακομοίρης Εσιέν