ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ 6 ΜΕΤΡΑ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ!

πηγή: Intime
 

Το ζόρι για την φουκαριάρα Βέροια δεν είναι ότι βγήκε το κατηγορητήριο. Μ' αυτήν την ιστορία της εγκληματικής οργάνωσης έχουν βρωμίσει τα κατηγορητήρια. Στους τάδε και τους δείνα. Το πρόβλημα για την ΠΑΕ Βέροια, άσχετο το κατηγορητήριο για το μεγαλομέτοχό της Αρβανιτίδη, είναι ότι έπεσε επάνω της ο μισός πειθαρχικός κώδικας! Δεν έχει ξαναγίνει.

Πώς να γλυτώσει η Βέροια, δύσκολο. Και το εκπληκτικό είναι η παθητική της στάση, η μοιρολατρική της αντίδραση σε επίπεδο επικοινωνίας. Συμπεριφέρεται η Βέροια σα να είναι χαμένη από χέρι. Τελειωμένη.

Θα το πω. Έναν Κούγια ήθελε η Βέροια. Ένα δικηγόρο σαματατζή να ισορροπήσει την κατάσταση όταν σήμερα το δημόσιο προφίλ της ΠΑΕ έχει σακατευθεί. Και τι βλέπεις, από την άλλη;

Βγήκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βέροια, αυτόν που έχει βάλει ο μεγαλομέτοχος, στην εκπομπή του σαγώνια και ήταν, το λιγώτερο, ανεπαρκής. Μην πω κάτι περισσότερο. Κάτι βαρύτερο.

Στη γωνία την περιμένουν με τα μαντήλια της χαράς να τα σηκώσουν και να τα κουνήσουν άλλες ΠΑΕ που ελπίζουν να εκμεταλλευθούν τη θέση της Βέροιας.

Οι κύριοι της Βέροιας να μελετήσουν το νόμο 2725 του Φούρα και τον 3057 του Βενιζέλου. Πώς να ξεφύγουν από τις δαγκάνες τους.

Διαβάστε ακόμα:

Το ρουφιανιλίκι του αιώνα στο Ολυμπιακός - Βέροια