Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΞΕΥΤΥΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ!

 

Τέτοια εποχή είχαν τελειώσει οι πρόβες στα θέατρα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας που κάθε καλοκαίρι ανέβαιναν οι επιθεωρήσεις με ηθοποιούς τους γίγαντες της ελληνικής κωμωδίας. Να το λέμε. Σπουδαία διεθνή καριέρα θα είχαν κάνει αν είχαν γεννηθεί στο εξωτερικό οι παικταράδες Κώστα Χατζηχρήστος και Μίμης Φωτόπουλος, Νίκος Σταυρίδης και Βασίλης Αυλωνίτης, Γιάννης Γκιωνάκης και Νίκος Ρίζος. Τι πλάκα είναι αυτή, που σύμφωνα με ρεπορτάζ ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός, για να έρθουμε στο θέμα μας. Θα καταφύγει, λέει, στην ΟΥΕΦΑ επειδή ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε πρωταθλητής με απόφαση της σούπερ ληγκ, η οποία επεκύρωσε τη βαθμολογία.

Τι σημαίνει αυτό; Κατ' αρχάς να δώσω την πληροφορία ότι ποτέ άλλοτε ομάδα καμμιάς χώρας στη Γη και σ' όλους τους πλανήτες του γαλαξία μας δεν έκανε κάτι παρόμοιο. Να διαμαρτυρηθεί, δηλαδή, στην ...UEFA επειδή στην Ελλάδα δρα μια εγκληματική οργάνωση στο πρωτάθλημα.

Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Γιατί η UEFA και η FIFA, το ΝΑΤΟ και η Αλ Κάιντα, οι τζιχαντιστές και οι ταλιμπάν να ασχοληθούν με το ελληνικό κωλοπρωτάθλημα κι όχι οι ίδιοι οι Έλληνες. Η κυβέρνησή τους. Η αστυνομία τους, η δικαιοσύνη τους. Οι βατραχάνθρωποί τους. Οι Μυστικές Υπηρεσίες τους. Οι Μητροπολίτες τους. Οι όποιοι τους.

Μιλάμε σοβαρά. Πολύ σοβαρά. Πιο σοβαρά δεν γίνεται. Όταν ένας ιδιώτης, ο Αλαφούζος, μια ιδιωτική εταιρεία, ο Παναθηναϊκός, ζητάει την... επέμβαση μιας ξένης δύναμης μιας διεθνούς οργάνωσης, γελοιοποιεί με τον πιο κραυγαλέο τρόπο το μπουρδέλο. Την Ελλάδα. Ότι αυτή η χώρα είναι πιτσαρία. Ψησταριά. Καφενείο. Κωλοχανείο. Κάτι απ' όλα αυτά. Όλα αυτά μαζύ.

Αυτό λέει ο Παναθηναϊκός, αν πράγματι θα κάνει... διάβημα στην UEFA όπως γράφουν ή, όπως η ίδια η ΠΑΕ διαρρέει. Ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει πρωθυπουργός, ούτε κυβέρνηση, ούτε υπουργός αθλητισμού.

Διαβάστε ακόμα:

Γραφικότητες της Σούπερ Λίγκα