ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ

πηγή: Intime
 

Μήπως ξεχαστήκαμε με το ποδοσφαιρικό grexit. Δικαιολογημένα, αφού μέχρι σήμερα δεν ήρθε η παντόφλα από έξω. Ύστερα είναι και το άλλο, το πιο μεγάλο ζόρι, με τους δανειστές και το eurogroup της Πέμπτης. Με τι, ρε, γαμώτο, να πρωτοανησυχήσουμε.

Με την ευκαιρία να αποκαλύψω μια συνάντηση που είχε ο Κοντονής Σταύρος με κάποιον από τους προκατόχους του. Τον νεοδημοκράτη Ορφανό Γιώργο, που υπήρξε τρισήμισυ χρόνια υφυπουργός αθλητισμού. Αυτός κι αν έβαλε σε τάξη τα πράγματα.

Τέλος πάντων, είπανε αυτά που είπανε οι δύο πολιτικοί, που δεν διαφέρουν σε τίποτα, τόσο στα λόγια, όσο και στις ανύπαρκτες, επί της ουσίας, πράξεις τους, κι όταν ήρθε η κουβέντα στο ψητό, ο καρντάσης είπε στον επτανήσιο:

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο άσχημα ένοιωσα όταν βρέθηκα στο βήμα της Βουλής και ήμουν υποχρεωμένος να αποσύρω από το νόμο μου αυτά που δεν άρεσαν στην FIFA και την UEFA. Τη ξευτύλα της ζωής μου έφαγα.

Να σημειώσω ότι οι μόνες χώρες που απειλούσαν το αυτοδίοικητο της ποδοσφαιρικής τους ομοσπονδίας ήταν, και επί Λιάνη του ΠΑΣΟΚ και επί Ορφανού επί ΝΔ και σήμερα επί Κοντονή Σταύρου, η Ελλάδα και η Ουγκάντα. Η Ελλάδα δυο φορές έκανε πίσω για να μην αποκλειστεί από το διεθνές ποδόσφαιρο, ενώ η Ουγκάντα με συνέπεια στις θέσεις της αρνήθηκε να κάνει κωλοτούμπα και βρέθηκε εκτός παγκόσμιας ποδοσφαιρικής κοινότητας.

Διαβάστε ακόμα:

Τι φταίει για τα χάλια της ΑΕΚ