ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ PLAY-OFF

πηγή: Intime
 

Κάνω μια σκέψη με αφορμή ότι σήμερα ξεκινούν τα play-off. Λόγω ονόματος και λόγω παράδοσης φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ. Ποιος από τους δύο είναι σε θέση να
σταθεί στους ομίλους του τσάμπιονς ληγκ; Ο στόχος είναι η πρωτιά στα play-off. Μάλιστα.

Αυτός ο Παναθηναϊκός, αυτός ο ΠΑΟΚ έχουν θέση στο τσάμπιονς ληγκ, ρωτάω. Γιατί να μη ρωτήσουμε και για τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο. Η απάντηση, με φωνή λυπητερή και μεγαλογχολική, είναι ότι το πρωτάθλημά μας δεν διαθέτει ΠΑΕ άξιες για το επίπεδο του λουσάτου τσάμπιονς ληγκ.

Αν θέλει πράγματι ο Ατρόμητος ή, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και ο Αστέρας να γίνουν ομάδες τσάμπιονς ληγκ χρειάζονται λεφτά. Επενδύσεις. Και know-how για να πιάσουν τόπο τα πακέτα αν αποφασίσουν να τα διαθέσουν. Αν, βέβαια, έχουν τόσα χρήματα προς διάθεση οι μεγαλομέτοχοι των ΠΑΕ.

Play-off. Για ποιο λόγο; Υπάρχει μια συγκεκριμένη στόχευση στο έργο. Όχι για να τα βάζουμε με την εγκληματική οργάνωση. Με τον υφυπουργό που απειλεί το grexit. Με τους πούστιδοι διαιτητές. Τα ματς στα πλαίη-οφ γίνονται για να δούμε μπάλλα και να μας πει η νικήτρια ότι δεν βγήκε τζάμπα πρώτη. Έχω τα φόντα να μπω στους ομίλους του τσάμπιονς ληγκ.

Αυτή είναι η κουβέντα. Όπως υπάρχει και η φιλολογική κουβέντα. Ότι ο Ατρόμητος συμμετέχει στα play-off για τέταρτη φορά. Ότι ο Αστέρας έχει τον πρώτο σκόρερ του
πρωταθλήματος, τον Αργεντινό Μπαράλες, συν άλλους επτά συμπατριώτες του στο ρόστερ. Ότι ο Παναθηναϊκός σε κάθε παρουσία του στα play-off βγαίνει πρώτος. Ότι ο ΠΑΟΚ θα μπει στη μάχη χωρίς τον πονοκέφαλο της εφορίας. Έλα! Σοβαρέψου.

Διαβάστε ακόμα:

Σε οργασμό οι κομπιναδόροι της πιάτσας