Ο ΠΑΟΚ 1-1 ΕΧΑΣΕ ΕΔΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

πηγή: Intime
 

Με αγωνία περίμενε όλη η Ευρώπη τα παιχνίδια στα play-off που ξεκίνησαν ήδη στην Ελλάδα. Δικαιολογημένα θέλουν να μάθουν ποια θα είναι η ομάδα που θα διεκδικήσει θέση στο τσάμπιονς ληγκ και ποιες, τελικά, θα προκριθούν στο γιουρόπα. Θερμό το ενδιαφέρον της ποδοσφαιρικής Ευρώπης γι’ αυτό παρακολουθούν από κοντά σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι κορυφαίες ελληνικές ομάδες. Οι αντίπαλοί τους αύριο στα κύπελλα Ευρώπης.

Υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία διότι κυριαρχεί η υποψία ότι οι ομάδες των play-off δεν δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό. Με σκοπό να αιφνιδιάσουν την ποδοσφαιρική Ευρώπη. Δεν μπορούν, δηλαδή, να δεχθούν ότι είναι πραγματικά τα χάλια που παρουσιάζουν οι ελληνικές ομάδες. Ίσως πάλι να φταίει και το γενικό κλίμα σε αναμονή των αποφάσεων της δικαιοσύνης για την εγκληματική οργάνωση.

Ο Παναθηναϊκός πριν πάει στην Τρίπολη είχε περάσει από ένα ειδικό γραφείο κηδειών, που του είχαν συστήσει, και παράγγειλε το σενάριο. Πώς ακριβώς θα ράψει και θα θάψει τον Αστέρα. Στο Περιστέρι το ματσάκι τελείωσε 1-1. Ο Ατρόμητος που στο πρωτάθλημα είχε ρίξει ξεγυρισμένη τεσσάρα στον ΠΑΟΚ κατάφερε να πάει μόλις ένα πόντο στη βαθμολογία των play-off.

Ο Νίκος Νόμπλιας θέλει την ομάδα του να ανεβοκατεβαίνει στο γήπεδο. Αυτό, όμως, το πάνω-κάτω το κάνει η ομάδα που αντέχει τέτοιο ρυθμό και τέτοιο στυλ ποδοσφαίρου. Ο ΠΑΟΚ πήρε την ισοπαλία με το γκολ της ισοφάρισης από το πρώτο ημίχρονο, αλλά έφυγε χαμένος από το γήπεδο. Ήδη μειονεκτεί κατά 2 πόντους από τον Παναθηναϊκό. Εκτός κι αν ο ΠΑΟΚ έπαιζε μόνο με αντίπαλο το γηπεδούχο και προβληματικό Ατρόμητο. Ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ και στο ματς στο Περιστέρι και στα υπόλοιπα πέντε είναι ο Παναθηναϊκός.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Παναθηναϊκός γελοιοποίησε τα play off