ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

πηγή: Intime
 

Δεν μας έκανε τη χάρη ο ΠΑΟΚ να κερδίσει στην Τούμπα τον κουρασμένο και ταλαιπωρημένο Αστέρα Τρίπολης κι έτσι να δώσει ένα κάποιο ενδιαφέρον στα play-off. Δύο αγώνες η ΠΑΟΚαρα, δύο βαθμοί μονάχα, συν δύο από φτουκα πρό, με τέσσερις στη σούμα το έργο δυσκολεύει. Όχι, δηλαδή, πως δεν ανατρέπεται η διαφορά από τον Παναθηναϊκό, για την πρωτιά.

Μηδέν- μηδέν το ματσάκι. Επειδή δεν έκατσε μια στραβοκλωτσιά, επειδή δεν βγήκε μια μπερδεμένη φάση, είτε από τον ΠΑΟΚ, είτε από τον Αστέρα. Γι’ αυτό δεν έγινε το γκολ.
Θέλει σωστές κινήσεις, δύο, ίσως και τρεις για να γράψει το γκολ. Και οι δύο αντίπαλοι έτσι ή, αλλοιώς βρέθηκαν πολύ κοντά να σκοράρουν. Να στείλουν το τόπι στο πλεκτό. Πως, όμως, να γινότανε αυτό όταν έλλειπε ο συντονισμός και το έγκαιρο της επέμβασης από το καλό το πόδι;

Ο Σαββίδης τα είδε όλα αυτά και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου κατέβηκε μέχρι τον πάγκο με τον μεταφραστή του για να τα πει στον Γεωργιάδη. Τι να του πει; Αστα Γιωρίκα, δεν κάνουμε για τίποτα του είπε, στο ήρεμο. Αλλο άν έβραζε μέσα του. Αλλο αν τα έχωσε μετά το τέλος του αγώνα στους παίκτες.

Διαβάστε ακόμα:

Η Τούμπα ευλογήθηκε από τη στάχτη του νεκρού