ΔΥΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

πηγή: Intime
 

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα στον ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης μπουκάρει στον αγωνιστικό χώρο στη διάρκεια του αγώνα με τον Αστέρα, επειδή οι παίκτες παρουσιάζουν μια ακόμα θλιβερή εμφάνιση. Και στο τέλος του παιχνιδιού ο μεγαλομέτοχος τα ψέλνει για μισή ώρα στα αποδυτήρια. Είπαμε. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Δηλαδή;

Είναι αποκαλυπτική η αδυναμία ουσιαστικής παρέμβασης στον ΠΑΟΚ από πλευράς Ιβάν Σαββίδη. Τρία χρόνια ο άνθρωπος δεν έχει κάνει τίποτα σοβαρό, υπεύθυνο, συγκεκριμένο που να υπακούει σε κάθε έννοια προγραμματισμού και σχεδιασμού. Και επειδή δεν γνωρίζει τι πρέπει να κάνει, το ρίχνει στους τραμπουκισμούς. Να κερδίσει τις εντυπώσεις της εξέδρας. Να δώσει τροφή στα πρωτοσέλιδα να... εντυπωσιαστούν από την... έκρηξή του. Ότι δεν ανέχεται τους παίκτες να κοροϊδεύουν. Γραφικότητες. Σκέτες και θλιβερές γραφικότητες.

Δεν αλλάζει έτσι ο ΠΑΟΚ. Ούτε... αλλαγή είναι για την ομάδα η... έκρηξη του Ιβάν Σαββίδη. Που είπε στους παίκτες ότι κάνω τα πάντα για την ομάδα. Το τελευταίο που ενδιαφέρει τους παίκτες είναι ότι ο Ιβάν ξόφλησε την εφορία. Αυτή είναι η πληροφορία του αποδυτηριάκια.

Και μια ακόμα πληροφορία. Άσε τι λένε τα πρωτοσέλιδα που μια ζωή γλύφουν και παίζουν σε εικονική πραγματικότητα. Η απαλλαγή, μόνον αυτή, από τα χρέη του ΠΑΟΚ δεν λέει τίποτα. Δεν φθάνει για να φτιάξει ομάδα ο ΠΑΟΚ. Για να μη ξαναμπαίνει στα αποδυτήρια ο μεγαλομέτοχος.

Διαβάστε ακόμα:

Είναι μέλος της εγκληματικής οργάνωσης ο Ιβάν;