ΗΤΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ... 0-1 ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!

ΠΗΓΗ: Intime
 

Ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ που αυτή τη φορά έπαιξε με τον Παναθηναϊκό και υποχρεώθηκε κι αυτός να δείξει «κάτι», ό, τι μπορούσε να βγάλει μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους με το... στόμα. Ντέρμπυ, λέει, ανάμεσα στους δυο υποψηφίους για την πρώτη θέση στα play-off και κόντρα στον Παναθηναϊκο, δηλαδή σ' έναν σοβαρό αντίπαλο, όχι σε κάποιο καφενείο, όχι σ' ένα ερείπιο, ο ΠΑΟΚ θέλοντας και μη παρασύρθηκε και έκρυψε της κρακτές αδυναμίες του.

Μιλάμε με γλώσσα αυστηρή. Προτιμώ να πω την αλήθεια όχι με καλαμπουράκια, όχι με αστειάκια για τα οποία προσφέρεται ο... ΠΑΟΚ. Να μιλήσουμε για τον Σαββίδη που άφησε αβοήθητη την ομάδα και δεν κατέβηκε στα αποδυτήρια να την εμψυχώσει. Να μιλήσουμε για την πρωταθλήτρια ομάδα χαντμπωλ που χειροκροτήθηκε. Να κάνουμε πλακίτσες, που δεν ταιριάζουν στα χάλια του ΠΑΟΚ.

Κέρδισε ο Παναθηναϊκός. Για τρίτη φορά τούτη τη σαιζόν τον ΠΑΟΚ. Και για δεύτερη φορά στην Τούμπα. Το πράμα μιλάει μόνο του. Το είδαμε. Ο Παναθηναϊκός ήταν στο ύψος του. Και ανταποκρίθηκε με το παραπάνω στις απαιτήσεις της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Κι είχε κάποιες στγμές εξαιρετικά απολαυστικές. Ήταν, ρε παιδί μου, η ομάδα, που κρατούσε τον έλεγχο του παιχνιδιού, ακόμα κι όταν ο ΠΑΟΚ παραμύθι φούρναρης αντιδρούσε ασυντόνιστα, αποπροσανατόλιστα με την προοπτική ό, τι βγει και όπως μας κάτσει η φάση.

Τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια ο Παναθηναϊκός με μηδέν γκολ παθητικό. Χωρίς νίκη ο ΠΑΟΚ στα play-off. Και άντε πάλι, ξανά μανά, για μια νέα αρχή. Ανακοινώθηκε ο Φρανκ Άρνεσεν , σαν «αθλητικός διευθυντής». Ο Δανός δεν ξέρει τι θα κάνει, δεν υπάρχουν ερωτηματικά σ' αυτό. Ο ΠΑΟΚ είναι άγνωστο αν γνωρίζει τι περιμένει από μια εντελώς άγνωστη στα χρονικά του ΠΑΟΚ συνεργασία με τεχνοκράτη στα δεδομένα του σύγχρονου ποδοσφαίρου.